Posao iz snova: Spava u luksuznim hotelima i zarađuje brdo para (foto)

Aleks Šenon je mladi Britanac koji ima jedan od najboljih poslova na svetu. Ovaj mladić, naime, na svom Instagram profilu, koji prati skoro 20 hiljada ljudi, redovno deli fotografije sa svojih putovanja i odsedanja po raznim hotelima. Njegov posao je boravak u hotelima, fotografisanje hrane i smeštaja i postavljanje fotografija na društvene mreže.

View this post on Instagram

OK, so I can finally reveal what my Oscar acceptance speech on Stories the other day was all about… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’m beyond excited to finally share my partnership with Mandarin Oriental Hotel Group @mo_hotels! 🙌🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Never in my wildest dreams would I have imagined getting the opportunity to collaborate with such an iconic luxury brand, and my recent experience at Mandarin Oriental Paris @mo_paris honestly surpassed every expectation I had. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stay tuned to my Stories and feed for so much more from this dream partnership!✨ #ImAFan #MOviews #MOpartner ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: @bisousparis

A post shared by Alex Shannon | Sleep + Travel (@followthenap) on

U poslednjih 18 meseci je zaradio skoro 50 hiljada evra, a neprestano dobija nove ponude za poslovanje od avionskih kompanija, proizvođača pidžama i hotela.

Aleks još uvek nije zaradio svoj prvi milion, ali njegov život već izgleda kao da jeste. Hoteli u kojima odseda, avioni kojim leti i odeća koju nosi su isti oni koje koriste i velike svetske zvijezde. Samo što ih on dobija od sponzora kako bi ih reklamirao te za reklame dobije i platu.

U njegovim opisima možete pročitati i kakav oblik usluge dobija. Kapućino sa 24-karatnim zlatom, skup nakit i poseban sladoled samo su dio njegovih doživljaja u hotelima. Pohvalio se i kako su mu u jednom hotelu u San Franciscu napravili sva jela s menija kako bi probao sve i reklamirao ono najbolje.

Šenon radi u modnoj industriji, ali se u poslednje vreme maksimalno fokusira na društvene mreže i biznis koji je pokrenuo preko Instagrama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.