U trendu

Postanite srećni i uspešni bez da mrdnete prstom: Trik je u ovoj revolucionarnoj metodi

Saznajte šta psiholozi otkrivaju o ovoj metodi koja čini život mnogo boljim. U pitanju je koncept zvani vorfreude koji uključuje doživljavanje radosti i uzbuđenja tokom planiranja događaja, bilo da je to odmor, sastanak ili poseban obrok.

1. Otkrijte moć „vorfreude“ i transformišite svoj svet već danas! Umesto da se osećate frustrirano, pronađite radost u iščekivanju budućih događaja, bilo velikih ili malih.

2. Radujte se planirajući srećne trenutke! Popunite svoj kalendar događajima kojima se radujete i stvorite svetlu i radosnu budućnost.

3. Krenite malim koracima! Otkrijte jednu stvar koja vam donosi radost svakog dana i započnite sa uživanjem u malim stvarima.

4. Pretvorite svoju rutinu u ritual! Maštajte o svakom koraku vaše svakodnevnice i pronađite radost u svakodnevnim zadacima.

5. Pronađite radost u svakodnevnom životu! Obeležite tri stvari kojima se radujete sutra i uživajte u sadašnjem trenutku.

6. Izbegavajte zamke uma! Promenite svoj način razmišljanja i fokusirajte se na pozitivne aspekte života.

7. Uživajte u trenutku! Primetite male trenutke radosti pre nego što se dese i uživajte u svakom trenutku.

8. Zakažite sastanak sa prijateljem! Pronađite vreme za druženje i uživanje u trenucima provedenim sa dragim osobama.

9. Probajte nešto novo! Iskusite uzbuđenje neizvesnosti učenjem novih veština i probajte nešto potpuno novo.

10. Uživajte u putovanju kroz život! Zabeležite svoje planove i radujte se svakom novom danu koji donosi nove mogućnosti za radost i sreću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.