U trendu

Požalila se na svoju svekrvu, a Otac Predrag joj je dao savet zlata vredan (video)

U jednom od svojih videa na Fejsbuk profilu, sveštenik Predrag Predrag prepričao je razgovor sa ženom koja se požalila na svoju svekrvu. Ovaj primer upotrebio je kao pouku i podstrek za sve bračne parove da se pravilno odnose prema roditeljima.

– Imam ovu situaciju gde mladi bračni parovi dolaze sa problemima sa svojim porodicama, i onda jedna snajka kaže: ‘Ja sam rekla svojoj svekrvi…’ I ja je prekinem: ‘Stani! Šta imaš ti sa svojom svekrvom?’ – započeo je svoju priču otac Predrag.

Predrag je naglasio da svekrva nije direktno povezana sa snajom, već sa njenim suprugom kao majkom.

– Dakle, tvoj muž treba da reši to sa svojom majkom – savetovao je Predrag.

Ovaj savet je podupro svojim ličnim iskustvom, ističući da je ključno da svaki partner rešava probleme sa svojim roditeljima.

– Ja sam rekao svojoj supruzi: ‘Ti nemaš šta da pričaš mojim roditeljima. To je moj posao. Ne pada mi na pamet da ja pričam sa tvojim roditeljima. To je tvoj posao’ – objasnio je.

Na kraju, Predrag je istakao da je važno da svaki partner zadrži kontrolu nad komunikacijom sa svojim roditeljima, kako bi se izbegli potencijalni sukobi u braku.

– Znači, moje je da ja svojim roditeljima skrenem pažnju, a moja žena je tu da ona kaže svojim roditeljima da se ne upliću u brak – zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.