U trendu

Pravilo 2-2-2 promeniće vam život, obavezno ga primenite bar jednom godišnje

Da biste unapredili vezu i održali je živom, morate i da ulažete u nju. Tu će vam pomoći pravilo 2-2-2, a mi ćemo vas upoznati sa njim. Oni koji su sa ovim pravilom već upoznati, znaju i koliko je efikasno, ukoliko vi niste, u ovoj godini obavezno počnite da ga primenjujete.

Vezu nije baš jednostavno održavati konstantno zanimljivom, uzbudljivom i napetom. Pored stresa na poslu i svakodnevnih izazova, u kombinaciji sa umorom i nervozom, svaka veza, u nekom trenutku, počne da trpi. Ipak, postoje načini da svoju vezu sačuvate, a pravilo 2-2-2 je jedan od najboljih.

Šta je potrebno da uradite? Jednostavno, ispratite ova tri koraka.

1. Svake druge nedelje parovi moraju svesno da odvoje vreme jedno za drugo i to na odgovarajući način “proslave”. Svejedno je da li se radi o romantičnoj večeri, možda nekom zalogaju u dvoje u lokalnom restoranu, ili zajedničkom kuvanju, večera za dvoje je odlična ideja. Tako ćete zadovoljiti čulo ukusa, ali, što je najvažnije, radićete nešto zajedno! Osim toga, takvo druženje vam otvara dovoljno prostora za razgovor i intimnost.

2. Svaka dva meseca na programu treba da bude veća „pauza“. Vreme je za promenu tapeta! OK, možda bolje odlazak u obližnju banju, izlet u neki grad, romantičan vikend na selu ili nešto slično, važno je da ste sami, da se družite, da se podsetite na sve lepote veze i podelite to međusobno.

3. Svake dve godine zajednički višednevni odmor obavezno treba da uvrstite u vaš kalendar zajedničkih aktivnosti i da ga sprovedete u delo. I opet je važno da ne putujete s grupom prijatelja ili porodicom, već samo vas dvoje!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar