U trendu

Pronašli bocu s porukom na plaži, pa zažalili što su je otvorili: „Ovde leži…“

Ima nešto čarobno, čak i romantično, u ideji pronalaska poruke u boci. Priziva snove o dalekim brodolomima i intimnim kapsulama iz prošlosti. Ali, zapravo, stvarnost pronalaska može biti mnogo prozaičnija – pa čak i potpuno uznemirujuća – kao što je jedan par otkrio prošle sedmice.

Rik i Kristal uživali su u šetnji uz more na plaži u severnom Kvinslendu u Australiji kada su ugledali misterioznu bocu u talasima. Rik je zgrabio prozirnu staklenu flašu u kojoj se nalazio komad papira s nečim što je izgledalo kao pesak i pružio je svojoj partnerki da je otvori.

@auslapourway

This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout

♬ original sound – Rick & Crystal | lap Aus

Dok ju je Kristal otvarala, iz boce je ispao prašnjav sadržaj. Nije mogla da ozvuče poruku, ali je uspela da je pročita kroz mutno staklo. „Ovde leži Džofrijev pepeo“, rekla je pa se zgrozila. „Ako pronađete bocu, bacite je u more kako bi mogla da nastavi svoje putovanje“, pisalo je.

Shvativši da su, kako tvrde, prosuli kremirane ostatke čoveka i uništili mu poslednju želju, Rik je nespretno odgovorio: „Ups.“ Njihov je video prikupio više od 1.8 miliona pregleda i 235.000 lajkova na TikToku za samo pet dana, a mnogi su pisali morbidne komentare, piše Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar