Skandalozna manekenka opet zgrozila svet komentarom o požaru u Nort Damu

Belgijska manekenka Marisa Papen, koja je svojevremeno pozirala za časopis „Plajboj“, a pravu kontroverzu izazvala je nakon što se gola slikala u Vatikanu i ispred Zida plača u Jerusalimu, sad je šokirala javnost neumesnim komentarima na račun požara u pariskoj katedrali Notr Dam.

‘Demolition means Evolution’ 🦕‘The past belongs to the past, I got my eyes on a green future’ 💚🌱Photo by Gary Breckheimer, april 2019

Gepostet von Marisa Papen am Dienstag, 16. April 2019

– Crkve gore… Dolazi nova era! Možda i celokupna arhiva dečje pornografije završi u plamenu… – objavila je Marisa na društvenim mrežama i na sebe navukla neviđeni gnev javnosti, prenosi „Jutarnji list“.

– Ja lično ne idem u crkvu, ali tvoje slavljenje uništavanja imovine apsolutno je neprihvatljivo! Osim toga, nije svaka crkva odgovorna za zlostavljanje koje si pomenula – napisala je manekenki jedna korisnica društvenih mreža.

– Zar nemaš nimalo saosećanja za arhitekturu i istoriju? – pitali su je pojedinci, a manekenka im je odgovorila: „Više volim stabla… Priroda zna da se pobrine za sebe“.

– Smejati se katedrali koja gori, zagovarati stabla, a neprestano si u avionu zbog svojih fotografisanja… Ti si zapravo loša za okolinu… I protom si još i neukusna, jer 800 godina star spomenik koji gori jeste tragedija, bez obzira na vrstu zgrade – ovo je samo jedan od besnih komentara ispod Marisinih objava.

Papenova je pokušala da objasni šta je htela da kaže, ali bezuspešno.

– Već dugo ne pokazujemo nikakvo poštovanje prema prirodi. Osiromašili smo Zemlju kako bismo izgradili nešto u čast Boga – napisala je.

Zvezda „Plejboja“ nedavno je prepričala i dva potresna svedočanstva o zlostavljanjima unutar Crkve – jedno je doživela njena bliska prijateljica kad joj je bilo samo šest godina, a drugo njen dečko i to dok je bio ministrant.

– Ostala sam zgrožena i u suzama, nisam mogla da verujem u to što čujem… Baka me često vodila u crkvu, krštena sam, primila sam sakrament prve pričesti… Danas ne razumem zašto Crkva i dalje ima toliko sledbenika ako se zna šta se sve događa unutar nje – zaključila je Papen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.