U trendu

„Smršala sam 63 kilograma kad sam izbacila jednu stvar iz ishrane“

Džoana Herli (50), službenica za kontrolu kvaliteta iz Harloua u Engleskoj, otkrila je da je izgubila 63,5 kilograma izbacivši belo vino iz svoje ishrane, piše Njujork post.

Džo je imala pregled kod doktora 2018. nakon borbe sa teškim menstruacijama. Tvrdi da joj je prilikom pregleda materice slučajno probušio sluzokožu i za dva dana je pala u septički šok. Prošla je tri operacije za lečenje infekcije, uključujući hitnu histerektomiju.

Kada se vratila kući nakon 12-mesečne borbe za svoj život, Herli je imala stav „briga me za sve“ i odlučila je da jede i pije kako želi. Redovno je jela keksove, sir i čips, koje je zalivala belim vinom.

„Sve sam jela po redu. Popila bih flašu belog vina i uveče pojela dva paketića čipsa. Sledeće što sam primetila je da sam bila teža od ljudi oko sebe“, otkrila je Herli, koja je na kraju imala 136 kilograma.

Izgubila je preko 63 kilograma

„Otišla sam na novogodišnju žurku 2021. i shvatila da sve druge žene imaju divne vitke figure, osećala sam se odvratno. Znala sam da moram nešto da uradim ili nikada neću biti srećna“, priseća se Herli.

U februaru 2022. morala je da se podvrgne operaciji uklanjanja trbušne kile, zbog čega je morala da smrša. Ponuđena joj je operacija želuca, ali Herli „nije verovala u drugu operaciju“.

„Znala sam da će želudačni rukav biti lak izlaz, ali sam želela da pokušam i sama da smršam“, objasnila je ona.

Džo je izgubila preko 63 kilograma pošto je prešla na lakšu ishranu i redovno vežbala u teretani i pohađala časove aerobika u vodi.

Sendvič, čips i čokolada za doručak

„Ranije sam noć završavala čašom vina, ali sada samo pijem šolju čaja bez kofeina“, rekla je Herli, koja je posle dve godine imala 72 kilograma.

„Izbacila sam sve iz svog života da bih konačno ponovo osetila sebe. Nikada se nisam osećala bolje. Ponosna sam što pokazujem svoje telo“, rekla je ona.

Pre nego što je smršala, Herli bi pojela tri kriške tosta i žitarica za doručak, sendvič, čips i čokoladu za ručak i testeninu, bolonjez i brzu hranu za večeru. Uz to bi pila belo vino.

Ali nakon što je smršala, Herli jede kašu, voće ili jogurt za doručak, šolju supe za ručak i ribu, povrće i piletinu za večeru. Pije puno vode, uz čaj i crnu kafu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.