U trendu

Stanodavac dolazio u stan dok nema stanarke, a ono što je radio zgrozilo mnoge

Učiteljica Tajša Meklod živi u iznajmljenom stanu u koji je odlučila da postavi nadzorne kamere kako bi mogla da vidi šta njene mačke rade kada ona nije kod kuće i kako bi imala dokaze ako joj neko provali u stan.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Jednu kameru postavila je u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je šta i da vidi. Naime, njen stanodavac je tajno ulazio u stan, iako zna da ona to ne voli, zatim odlazio u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge – mirisao je njenu posteljinu!

Vratio je jastuk i pokrivač na mesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

@tyishamacleod

I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage

♬ original sound – Tyisha Macleod

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da proveri mačke i dati im hranu – ne znajući da je to njena obaveza.

Meklod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je njen stanodavac dolazio u stan dok nje nema, prenosi UNILAD.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.