U trendu

Supruga mu otkrila neverovatnu tajnu o njihovoj ćerki: ‘Nikad joj neću oprostiti!’

Kada se venčate, očekujete da će vaš supružnik moći da vam kaže istinu o stvarima u svom životu, baš kao što bi se od vas trebalo očekivati da im kažete istinu. Dakle, saznanje da je vaš partner skrivao veliku tajnu od vas skoro deceniju verovatno će slomiti vaše poverenje u njega i ostaviti vas slomljenog srca – što se upravo dogodilo jednom čoveku, prenosi Mirror.

Anonimni 37-godišnjak je objasnio da on i njegova supruga imaju devetogodišnju ćerku, ali mu je ona tokom svađe otkrila neverovatnu tajnu, otkrivši da njihovo dete zapravo nije njegovo.

Komentar se danima motao po glavi čoveka i na kraju je odlučio da uradi test očinstva kako bi jednom zauvek saznao istinu, a onda se zgrozio kada je saznao da je njegova žena u pravu i devojčica koju je odgajao skoro deceniju nije bio njegovo biološko dete .

„Supruga i ja smo se posvađali i ona je rekla nešto da moja ćerka nije moja, na šta sam ostao zatečen, ali nakon što je shvatila šta je rekla, odustala je i otišla u krevet. Nikad nisam pomislio da je moja ćerka nije moja, ali morao sam da znam da li jeste ili nije. Ukratko, uradio sam test očinstva i stvarno nisam bio njen otac. Pokazao sam ga svojoj ženi koja me je molila i preklinjala da se ne razvodim, ali sam joj rekao da sam svojoj porodici i prijateljima već otkrio šta se dogodilo i oni su rekli da treba da je izbacim iz svog života, uključujući i moju ćerku“, napisao je on u objavi na Redditu.

Čovek je tada otišao toliko daleko da je rekao da više ne želi ništa sa detetom, i odbio je da plaća alimentaciju za nju ili da na bilo koji način bude u njenom životu. Takođe je tvrdio da ga nije briga da li njegovi postupci uzrokuju da njegova žena i njeno dete budu beskućnici jer misli da njegova žena to zaslužuje zbog prevare, prenosi Večernji.

Komentatori na objavu brzo su kritikovali grube postupke tog čoveka, iako su se složili da je neverstvo njegove žene pogrešno, rekli su da je osvetoljubiv i okrutan prema devetogodišnjem detetu. „Vaša žena je uradila nešto strašno, ali vaša ćerka nije. Vi možda niste otac svoje ćerke, ali ste tata svoje ćerke. Ona ima samo devet godina. Napuštanje će je stvarno, zaista trajno povrediti. Razmislite o tome“, napisao je neko, dok je drugi dodao: „Vaša žena je uradila nešto za osudu, ali ne razumem kako možete odjednom da izgubite sve emocije za dete koje ste odgajali devet godina koje vas voli i koje se oslanja na vas. Nevino dete koje nije uradilo ništa loše. “

„Da li si prestao da je voliš čim si shvatio da nije tvoja biološka ćerka? Sva sećanja, sve nade i snovi, ništa od toga nije važno? Ne kažem čak ni da treba da ostane u njenom životu. Baš je depresivno kako roditelj može tako da napusti dete“, glasio je drugi komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.