U trendu

Svaki muškarac će „poludeti“ za ženom koja ima samo jedan kvalitet, tvrdi poznati psiholog

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da će svaki muškarac „poludeti“ za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je samopoštovanje.

„Neke devojke čvrsto veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može da privuče devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije“, tvrdi doktor Labkovski

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Devojke koje sebe žrtvuju da bi ugodile drugima nikad neće naći sreću.

„Takva devojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož – a sve da bi se dopale muškarcu“, kaže on.

Labkovski smatra da takve devojke ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će ih taj muškarac ostaviti onog momenata kada naiđe druga, mlađa i lepša.

„Da biste postali žena za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi“, zaključuje Mihail Labkovski.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar