Svi pričaju samo o venčanici: Ovo su prve zvanične fotografije sa Nadalove svadbe

Posle 14 godina veze slavni teniser Rafael Nadal i njegova izabranica Maria Franciska Pereljo stali su pred oltar i to u najvećoj tajnosti. Brojna pravila koja su postavili pred svoje zvanice trebalo je da im obezbede maksimalnu privatnost, ali neki detalji već su procurili.

Dok jedni mediji prenose da je par razmenio zavete u tvrđavi La Frotezi na Majorci ispred 350 zvanica, drugi spominju brojku od njih čak petsto. Naravno, među njima su bila brojna poznata lica, poput španskog kralja HUan Karlosa, Kristijana Ronalda, Enrike Iglesijasa, Ikera Casiljasa i mnogih drugih javnih ličnosti.

Zvanice nisu smele da koriste mobilne telefone, a na proslavu nisu smeli da dođu ni privatnim avionima. Osim toga, bio je zabranjen let dronovima iznad mesta događaja.

Za jelovnik je bilo zaduženo čak nekoliko slavnih kuvara s Mišlenovim zvezdicama.

https://www.instagram.com/p/B32h2a2Jmut/

Međutim, najviše pažnje privukla je elegantna venčanica koju je mlada nosila.

Reč je o dizajnu koji potpisuje modna kuća Rosa Clara, a kojim je uspešno spojena elegancija, ali i odvažnost. Detalji u gornjem delu venčanice su izrađeni od predivne francuske čipke nadahnute art dekoom, ručno vezena tkanina je ukrašena nežnim i delikatnim uzorkom s cvetnim motivima. Nasuprot tome, donji deo je jednostavan, u stilu balskih haljina, izrađen od svilenog krepa.

„Neverovatno smo ponosni što smo bili deo ovako važnog dana“, istakla je dizajnerka u videu kojim je otkriveno kako je teklo šivenje spektakularne venčanice.

Kao je Rafa poslednji član tzv. ‘velike četvorke’ koji je stao na ‘ludi kamen’, na društvenim mrežama već su počela poređenja sa ostalim nevestama slavnih tenisera i venčanicama koje su one odabrale za ovaj, po mnogima najvažniji dan u životu. Ko je po vama bila najlepša mlada – Novakova Jelena, Federerova Mirka, Endijeva Kim ili Nadalova Ćiska?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.