Tajne iz spavaće sobe Melanije i Donalda: Ne spavaju čak ni na istom spratu

Kejt Benet, reporterka CNN-a, koja već godinama prati stanje i vesti iz Bele kuće, objavila je knjigu ‘”Free, Melania: The Unauthorized Biography” u kojoj otkriva nepoznatu stranu američke prve dame Melanije Tramp.

– Smatram da javnost ima iskrivljenu sliku o gospođi Tramp. Vlada mišljenje da je ona tiha, povučena, da se skriva iza svojih naočara za sunce. I istina, ona često ćuti, ali privatno je vrlo komunikativna i ne biste verovali, ali ima jak uticaj na svog supruga – objasnila je Benet.

Ona u knjizi, između ostalog, opisuje kako Prva dama provodi vreme, zašto ne spava u istoj sobi sa suprugom i kolika su joj prava u Beloj kući. Benet piše da je gospođa Tramp jedna od rjetkih osoba koja zrači toplinom kada ju upoznate, a istovremeno pred kamerama uspeva da zadrži kameni izraz lica odajući utisak hladne i bezosećajne žene.

Navodi da su napisi o Melanijinom zarobljeništvu i teškom životu uz predsednika samo mit i otkriva da je ona zapravo vrlo moćna u Beloj kući. Njeno se mišljenje ceni kako u predsedničkom kabinetu, tako i u ostalim delovima kuće.

Otkriva i da Melanija sa suprugom ne deli istu spavaću sobu, već spavaju u odvojenim, a smeštene su na različitim spratovima. Njeno zapadno krilo kuće mesto je u kojem provodi najviše vremena, a ono se prostire na 2700 kvadrata od ukupno 5100 predsedničke rezidencije u Vašingtonu.

Međutim, autorku knjige posebno brine odnos Melanije i Ivanke Trump, dve najbliže žene američkom predsedniku, koje na njega imaju jednaki uticaj. Naime, prema njenom mišljenu, do zategnutih odnosa dolazi zbog neraspoređenih dužnosti i kada se jedna drugoj upliću u segmente poslovanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.