U trendu

Test ličnosti: Vaš omiljeni lik iz ‘Prijatelja’ otkriva ovo o vama

„Prijatelji“, kultni TV sitkom koji je osvojio srca miliona širom sveta, voljen je ne samo zbog svog humora i povezanih priča, već i zbog svog obožavanih šest glavnih likova.

Svaki lik donosi svoje jedinstvene karakteristike i ličnosti u seriju, čineći je divnim iskustvom za gledaoce. Zanimljivo je da lik sa kojim se najčešće povezujete u „Prijateljima“ može da pruži uvid u vaše sopstvene osobine ličnosti. Izaberite svoj omiljeni lik i čitajte dalje da biste saznali šta on govori o vama.

​Čendler Bing

Jedinstveni smisao za humor i sarkazam Čendlera Binga povezuje se sa onima koji cene pametnu šalu i intelektualni humor. Ako je Čendler vaš omiljeni lik, verovatno posedujete oštru duhovitost i uživate u razigranoj šali. Nesrećna smrt Metjua Perija ostavila je njegove obožavaoce slomljenog srca. On će i dalje ostati u njihovim srcima kroz ovaj voljeni lik.

Rejčel Grin

Ako je Rejčel Grin vaš omiljeni lik, verovatno ćete se povezati sa njenim modnim izborima i ambicioznom prirodom. Cenite nezavisnost, stil i jaku radnu etiku. Baš kao i Rejčel, ne plašite se da jurite svoje snove i prilagođavate se novim izazovima. Kada se osvrnete na život, iza vas je neverovatno putovanje koje odražava vaš ogroman rast.

Monika Geler

Perfekcionizam i kompulzivne sklonosti Monike Geler čine njen lik privlačnim onima koji se dive strukturi, organizaciji i čistoći. Ako vam je Monika omiljena, verovatno imate jak osećaj odgovornosti i uživate u preuzimanju odgovornosti za situacije. Baš kao i Monika, vi ste verovatno „lepak koji drži grupu na okupu“.

Fibi Bufe

Ekscentrična i slobodoumna ličnost Fibi Bafej privlači one koji cene kreativnost, ljubaznost i malo ćudljivosti u životu. Ako je Fibi vaš omiljeni lik, verovatno ćete biti saosećajna i otvorena osoba.

Džoi Tribijani

Ljubav Džoija Tribijanija prema humoru, hrani i njegovom jednostavnom pristupu životu privlači one koji uživaju u životu u ovom trenutku, pronalazeći radost u malim stvarima. Ako vam je Džoi omiljeni, verovatno ste opušteni i možete pronaći humor u svakoj situaciji.

​Ros Geler

Inteligencija, radoznalost i povremena štreberska priroda Rosa Gelera su dragi onima koji cene znanje. Ros je jedan od likova koji veoma ceni svoje prijatelje i to pokazuje lepim gestovima kojih se nikome drugome ne bi palo na pamet. Takođe cenite porodicu i posvećenost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar