U trendu

Top manekenka poginula u padu aviona u Pakistanu (foto)

Putnički avion Pakistan International Airlinesa sa 107 putnika srušio se danas u Karačiju tokom leta iz Lahorea, a među putnicima bila je i manekenka Zara Abid.

Odmah nakon što se vest o padu aviona Airbus A320 proširila internetom, mnogi na društvenim mrežama objavili su da je pakistanska top manekenka bila u istom avionu. Prema listi putnika na letu koji je objavio tamošnji list Express Tribune, putnica po imenu Zara Abid zaista se ukrcala na avion

Iako su mnogi iz industrije zabave tvrdili da je ona preživela pad i da se oporavlja u bolnici, ministarstvo zdravlja ima drugačiju priču, piše Express Tribune, tamošnja dnevna novina na engleskom jeziku sa sedištem u Pakistanu.

„Na listi preživelih nalaze se tri osobe“, izjavila je portparolka ministarstva Miran Jusuf za Express Tribune. „Prvi je direktor banke Punjab, drugi je muškarac po imenu Zubair koji se nalazi na lečenju u civilnoj bolnici Karači, a treća je žena po imenu Tahira koja je trenutno hospitalizovana u CMH-u.“

Manekenka se navodno vraćala s pogreba svog preminulog ujaka.

View this post on Instagram

~ Fly high, it’s good #ZaraAbid

A post shared by Zara Abid (@zaraabidofficial) on

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od manekenke, ali i još se uvek nadaju da će se njeno ime pojaviti na listi preživelih.

Njena porodica zasad se nije oglasila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar