U trendu

U čemu je tajna milijardera? Ova 2 pravila su ključ za uspeh i bogatstvo

U ovome leži ključ uspeha

Vaše današnje blagostanje zavisi od toga šta ste radili pre 5 do 10 godina. Svaka osoba koja je stekla neku materijalnu dobit, uložila je određen napor u to. Sreća nema nikakve veze sa tim. U pitanju je čist rad.

Zlatna pravila zbog kojih su bogati tako imućni kriju se u samom čoveku. Da biste postali imućni bitno je pobuditi i ispuniti samo dva pravila.

Svi ste čuli priču o „lutrijskoj sreći“ ili onu poslovicu „kako došlo – tako i otišlo“: Neko dobije veliku svotu novca na igrama na sreću ili pronađe novčanik pun novca i po pravilu, brza sreća, još brže nestane. Nakon brzog uzleta, sledi još strmoglaviji pad!

Da biste stekli trajni imetak, tj. obezbedili se za život – sledite pravilo bogatih ljudi.

1. Dobre navike su ključ uspeha

Finansijske navike – način na koji trošite novac svakodnevno, čine vas bogatim ili siromašnim. Isto kao što navika pušenja podriva zdravlje, tako nas loše finansijske navike dovode do siromaštva i sprečavaju nas da se obogatimo:

Da biste stekli bogatstvo, uopšte nije potrebno imati posebne talente. Da biste to učinili, dovoljno je da postanete finansijski pismeni (da naučite kako da upravljate novcem).

2. Pozitivan stav

Da biste postigli zaradu, morate svakodnevno da radite i to mukotrpno. Do velikih i vidljivih rezultata ne može odmah doći: Ali ne gubite veru i najvažnije je da verujete u sebe! Ne dozvolite da vas privremene greške obeshrabre i skrenu s puta uspeha. Uvek imajte pozitivan stav i verujte da ćete uspeti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.