U trendu

Vladislava ima ‘lice anđela, ali telo Hulka: Svi se šokiraju kada vide kako izgleda (foto)

Ruska bodibilderka Vladislava Galagan (26) ima ‘lice anđela i telo Hulka’, a mnogi se pitaju kako je ruska bodibilderka izgledala pre transformacije.

Devojka živi i radi u Pragu, a o njoj se pisalo jer su joj ukradeni privatni video snimci i fotografije na kojima je naga. Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža je već duže vreme komentarišu, posebno zbog njenog izgleda.

Na Instagramu je prati više od 1,8 miliona ljudi, a ispod njenih fotografija često se nalaze razni negativni komentari koji se odnose na njeno mišićavo telo.

Zbog svoje građe dobila je i nadimak Hulk, i dok mnogi smatraju da je preuveličala mišiće, drugi su impresionirani njenom figurom. „Žena jakih mišića koja liči na muškarca“, glasio je jedan komentar. „Kada vidite lice izgleda kao slatka devojka, ali kada vidite telo – to je muškarac“, prokomentarisao je drugi korisnik. „Možda bi trebalo da smanji teška opterećenja“, dodao je treći korisnik.

Međutim, bilo je i pozitivnih komentara korisnika koji su bili oduševljeni njenom linijom. „Prelepa si, samo tako nastavi“, pohvalila se jedna osoba. „Kakvo telo! Čestitam!“, napisao je neko drugi. „Moćna i lepa žena“, glasio je drugi komentar.

Ipak, Vladislava ne pogađaju negativni komentari, pa često pozira u uskim, pripijenim haljinama, a u kupaćim kostimima pokazuje raskoš svojih oblina i mišića.

Ova poznata bodibilderka rođena je 1997. godine u Temrjuku, a zbog poslovnih obaveza živi između Nemačke i Češke. Prema nekim procenama, na računu ima milion američkih dolara. Prvi put je privukla pažnju javnosti u oktobru 2022. godine nakon što su internetom počeli da kruže video snimci njenog treninga i transformacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.