U trendu

Vremena se menjaju, nije više sedma godina kritična, prevare u braku najčešće počinju u ovoj godini

Došlo je do velike promene u vremenu kada parovi prvi put ‘prevare’ u braku, a dosadašnja ‘kriza sedme godine’ stvar je prošlosti.

Čak trećina partnera sklonih varanju sada to čine nakon samo tri godine, pokazalo je istraživanje. Samo deset odsto kaže da su ‘zalutali’ nakon sedam godina.

Stranica za upoznavanje pojedinaca u braku illicitencounters.com upitala je 2000 svojih članova u kojem su trenutku braka poželeli da prevare partnera.

Sedam odsto onih koji su rekli da su oni ili njihov partner varali učinilo je to u prvoj godini braka. Pet odsto ih je zalutalo nakon dve godine, a 12 odsto nakon četiri ili pet godina. Jedanaest odsto prevarilo je partnera u šestoj godini braka.

Od onih koji su u nekom trenutku varali, gotovo polovina je okrivila sve veći nedostatak intimnosti u braku. Gotovo četvrtina smatra da je dolazak dece promenio njihov odnos i doveo do pritisaka koji su uzrokovali pukotine u odnosima, piše The Sun.

Drugih 16 odsto  reklo je da im je postalo dosadno i da su tražili uzbuđenje.

– U ovom brzom svetu, parovi sada dolaze u iskušenje puno pre nego što su to činili u prošlosti – rekla je Jessica Leoni, portparol illicitencounters.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar