U trendu

Zadivljujuća optička iluzija: Ono što prvo vidite otkriva kakvi ste u vezama

Nova optička iluzija tvrdi da može otkriti koju osobinu ličnosti imate kada su u pitanju odnosi – u zavisnosti od toga šta vam prvo upadne u oči.

Kreatorka sadržaja Mia Iilin je sugerisala da ono što prvo vidite na zadivljujućoj slici može da vam pomogne da otkrijete uvid u svoju ličnost, prenosi 7news.com.

Postoje dve različite stvari koje se mogu videti na slici. Dakle, šta je prvo što vidite? Na slici se vidi jato belih golubova kako leti po plavom nebu – ali neki mogu da vide obrise ženskog lica na prvi pogled.

„Ako ste prvo videli ptice, onda ste neko ko se bori sa dugoročnim obavezama jer žudite za uzbuđenjem i dosadila vam je predvidljivost“, rekla je Mia. „Takođe ste veoma skloni preteranom razmišljanju, izazivajući nepotreban stres i anksioznost u vašem životu.“

Međutim, ako ste videli ženino lice, Mia je predložila da saosećate sa svima. „Vi ste veoma empatična osoba, brzo uviđate emocije drugih“, rekla je „Ova osetljivost vam omogućava da se duboko povežete sa ljudima, ali takođe može biti neodoljiva jer ste skloni da upijate negativnu energiju onih koji vas okružuju.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.