U trendu

Zanimljiva optička iluzija: Ono što prvo vidite na slici može otkriti za čim vaše srce najviše žudi

Smatra se da optičke iluzije poput ove, uz mozgalice i zagonetke utiču na poboljšanje veštine pamćenja i obraćanje pažnje na detalje dok istovremeno podstiču vašu sposobnost kritičkog razmišljanja. Takođe, pružaju novo razumevanje unutrašnjeg rada vaše podsvesti. I ne samo to, studija je pokazala da redovno rešavanje zagonetki pomaže pri smanjenju kognitivnog pada od kojeg većina ljudi pati kako stari – a to je nešto oko čega bi nam svima dobro došla pomoć.

U ovoj optičkoj iluziji prisutne su dve slike, a ono što prvo vidite otkriće vam nešto o vama samima, piše Mirror.

Na ovoj slici, ako ste prvo ugledali drveće na nebu narandžaste boje, onda ste navodno tip osobe koja ima snažnu intuiciju na koju se oslanjate dok provodite dan i malo je verovatno da ćete išta slušati osim sopstvene intuicije. To takođe može značiti da ste stvarno opuštena, ležerna osoba i da rado provodite vreme sami sa sobom, a tišina vam ne smeta.

Međutim, ako ste prvo ugledali tigra, tada se kaže da ste osoba snažnog uma koja nikada neće sumnjati u svoje odluke. Malo je verovatno da ćete tražiti nevolje, čekaćete dok ne bude nužno preduzeti korake za rešavanje problema.

Ako ste videli obe slike u isto vreme, tada su verovatno obe osobine odlika vašeg karaktera, prenosi N1.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar