U trendu

Žena od 103 godine otkrila tajnu dugovečnosti: Svaki drugi dan pije zdravi napitak koji se pravi za par minuta

Perl Tejlor, poznata kao „baka sa Jamajke“, postala je internet senzacija zahvaljujući savetima o zdravom načinu života. Ona ima 103 godine i živi u Ohaju, a za ovaj zeleni napitak kaže da je ključan za dug i zdrav život.

Njena unuka je na TikToku podelila video u kojem Tejlor otkriva tajnu svoje dugovečnosti. „Stvarno volim sebe“, rekla je. „Mislim da većina ljudi ima problem jer ne razmišlja o sebi – oni misle o svima ostalima, znaš? Ali prvo moraš misliti na sebe. Prvo moraš sebi pomoći“.

@taygusta

My grandma is always keeping it 💯 Wisdom from a centenarian! #jamaicatiktok #grandmasoftiktok #jamaican 🇯🇲🙌🏽

♬ original sound – taygusta

Međutim, njen dug i zdrav život nije zaslužan samo za njen pozitivan stav. Tejlor je poznata po svojoj nezavisnosti, sposobnosti da se kreće stepenicama svog stana na drugom spratu, kao i po zdravoj ishrani. Obično priprema obroke sa fokusom na ribu, povrće i salate, iako priznaje da povremeno uživa u sladoledu, slatkom vinu i čipsu.

Zeleni sok

Jedan od ključnih recepata koje Tejlor sledi je zeleni sok koji pije svaki drugi dan. Sok sadrži aloe veru, kelj, peršun, đumbir, celer, zelje u prahu i zaslađivač za ukus koji joj pomaže da održi dobro varenje.

„Moja probava je zaista odlična“, ističe Tejlor, naglašavajući značaj ovog zdravog napitka, koji pije skoro tri decenije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar