U trendu

Žena otkrila trik koji koristi protiv impulsivne kupovine, ljudi oduševljeni: „Genijalno“

Morgan Smit, kreatorka sadržaja za uređenje doma, osmislila je tehniku ​​za koju kaže da joj pomaže pri prevladavanju impulsivne kupovine kada kupuje komade za dom.

U videu koji je podelila na svojim društvenim mrežama kaže da je počela da koristi ovaj trik kako bi prestala da kupuje ono sve što joj se dopalo u prodavnici i što joj se ne bi sviđalo za nekoliko dana.

@olivebranchcottage

Just put everytging back where you found it 🫶🏼 #shoppingtip

♬ original sound – Olive Branch Cottage (Morgan)

„Kada odem u šoping, preplave me sve te boje i lepo uređene police, ali pre nego što išta kupim, ‘odnesem to u smeće'“, kaže ona u videu. Naravno, ne uzme predmet i stvarno ga baci u smeće, već ode do dela prodavnice gde se nalaze kante za smeće koje najčešće ne okružuje nikakav dekor i stavi predmet na policu tamo i vidi sviđa li joj se i van originalnog mesta u prodavnici.

Kada koristi ovaj trik, onda lepota koja je originalno okruživala predmet koji je htela da kupi više nema uticaja na proizvod, ali osim toga, odlaganje joj omogućuje da prevlada početni talas uzbuđenja nakon što je videla proizvod i zapravo joj omogućuje donošenje objektivnijih odluka. Rezultat je više ušteda i manje žaljenja oko kupovine, prenosi Index.

Ako joj se proizvod svidi u delu u kojem su kante za smeće, onda ga i kupi. Video je do sada pogledan 1.2 miliona puta na TikToku i prikupio je mnoštvo komentara.

Ovo je histerično koliko i genijalno“

Većina njenih pratilaca pohvalila je ovaj trik. „Ovo je histerično koliko i genijalno. Ko bi se ikada ovoga setio? Ali to je tako, tako pametno. Dobro razmišljanje!“ rekao je jedan komentator. Druga se osoba našalila: „Volela bih da sam ovo uradila sa svim svojim bivšim momcima.“

„Ovo je tako smešno jer sam uvek ovaj manevar nazivao ‘samo ću ovo nositi neko vreme'“, nadovezala se treća osoba. „Ovo je genijalno. Hvala ti“, napisala je jedna osoba ispod videa. Neki su pak dodali da samo kupuju tamo gde predmete mogu i vratiti, na šta je Morgan rekla da joj se često dogodi da planira nešto da vrati i naposletku zaboravi.

U principu ovo može funkcionisati u većini prodavnica za uređenje doma. Hoćete isprobati ovaj trik?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)