Jovanović: Remi je najpravedniji rezultat 151. večitog derbija

Fudbaler Partizana Marko Jovanović ocenio je da je nerešen rezultat najpravedniji ishod 151. „večitog“ derbija protiv Crvene zvezde.

„Remi je, na kraju, najpravedniji rezultat. Nismo igrali kako treba, nismo igrali kako smo se dogovorili. Bespotrebno smo nervozno ušli u utakmicu. Grešili smo u jednostavnim pasovima, nismo igrali onu igru koja nas je krasila u prethodnim mečevima i prethodnom derbiju. Ne znam šta je bio razlog“, rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Partizan je sinoć kao gost igrao nerešeno 1:1 sa Crvenom zvezdom u 31. kolu Super lige.

„Ostaje nam da analiziramo ovu utakmicu i okrenemo se najbitnijoj utakmici za nas – polufinalu Kupa“, dodao je Jovanović.

Zvezda je vodila od 85. minuta, a Partizan je do boda došao u poslednjim trenucima, posle šuta Evertona Luisa sa više od 35 metara i velike greške golmana crveno-belih Damira Kahrimana.

Da je Partizan odigrao lošu utakmicu slažio se i Ivan Bandalovski.

„Ovo je bila naša najlošija utakmica otkako je došao novi trener. Igrali smo loše i izvukli smo se u nadoknadi vremena i izbegli poraz. Ali, bolje i to nego da budemo bolji i izgubimo kao u prošlom derbiju“, rekao je Bandalovski.

Posle prvog kola plej-ofa u Super ligi Srbije Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda, a Partizan je treći sa 28 i ima dva boda manje od drugoplasiranog Čukaričkog.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar