Dramatični snimci: Tinejdžeri pobegli kroz prozor 4. sprata i spasili se od požara

Na dramatičnim videosnimcima, koje su se pojavili na društvenim mrežama, vide se brat i sestra kako izlaze kroz prozor na četvrtom spratu zgrade od 14-spratnice kako bi pobegli od požara koji je zahvatio njihov stan na Menhetnu.

Tokom ovog nesrećnog događaja njihova majka zadobila je teške povrede, dok je njen partner preminuo.

Spuštali su se po cevi

Na videosnimci se vidi kako dvoje tinejdžera od 13 i 18 godina izlaze kroz prozor zgrade i pokušavaju da spase svoje živote. Prvo se vidi kako 18-godišnja devojka izlazi kroz prozor napolje i hvata se za cev pričvršćenu za zgradu. Zatim iz stana zahvaćenog požarom beži njen 13-godišnji brat.

Tinejdžeri su se uspeli da se cevima spustite na zemlju, a vatrogasci su ubrzo stigli na mesto događaja, piše Dejli Mejl.

„Koža joj se ljuštila s ruke“

„Koža joj se ljuštila s ruke. Pokrila sam je ćebetom i onda smo je policajac i ja odneli do klupe“, rekla je komšinica Šala Kolman o povredama koje je devojka pretrpela u požaru. Tinejdžeri su prevezeni u bolnicu i stabilno su, ali njihova majka je zadobila ozbiljne povrede i nalazi se u kritičnom stanju.

Vatrogasci su u stanu pronašli telo odraslog muškarca. Uzrok požara se još istražuje.

Druga komšinica, Šaken Mičel, ispričala je kako su ona i drugi stanari zgrade pokušali da razbiju vrata dok je majka zavala u pomoć.

„Pokušali smo da razbijemo vrata. Majka nije mogla da ih otključa. Vikala je: ‘Ne mogu da otvorim!'“, rekla je Mičel.

Još tri stanara zadobila su povrede opasne po život, a četvoro manje opasne povrede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pozartinejdzerizdraga
Komentari (0)
Dodaj komentar