Putin predložen za Nobelovu nagradu za mir

Ruski pisac Sergej Komkov saopštio je da je predložio predsedika Rusije Vladimira Putina za Nobelovu nagradu za mir 2021. godine.
„Proces nakon podnošenja moje prijave Nobelovom komitetu već je započeo! I niko ga ne može zaustaviti“, napisao je Komkov na svojoj stranici na Fejsbuku.

VAŽNEЙŠAЯ PUBLIKACIЯ O NOMINIROVANII PREZIDENTA ROSSII VLADIMIRA PUTINA NA NOBELEVSKUЮ PREMIЮ MIRA!PROCESS POSLE PODAČI MOEЙ ZAЯVKI V NOBELEVSKIЙ KOMITET POŠЁL! I EGO UŽE NIKTO NE SMOŽET OSTANOVITЬ!

Gepostet von Sergey Komkov am Mittwoch, 23. September 2020

Prijavu za nominaciju ruskog predsednika Vladimira Putina za nagradu za mir Nobelov komitet u Oslu primio je 10. septembra, posle čega je američka strana nominovala američkog predsednika Donalda Trampa, rekao je Komkov.

„Danas je ovo faktički moja četvrta prijava za Nobelovu nagradu za mir. Ona je poslata 9. septembra ove godine, a 10. septembra prijavu je primio Nobelov komitet za mir u Oslu u sedištu Nobelovog komiteta“, rekao je Komkov na konferenciji za novinare „O nominovanju predsednika Rusije Vladimira Putina za Nobelovu nagradu za mir 2021. godine“.

Akademik je dodao da je pomno pratio put preporučenog pisma i napomenuo da je odmah po prijemu ruske prijave američka strana nominovala američkog predsednika Donalda Trampa.

Ranije je „Foks njuz“ javio da je Donald Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir 2021. godine. Američkog predsednika nominovao je norveški poslanik Kristijan Tibring-Gjede za posredovanje u mirovnom sporazumu između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nagradaputin
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Mislim da Putinu nije mjesto tamo,jer je ta nagrada dodjeljivana politički i iskompromitovana je.Putinu nije mjesto sa Kisindžerom, Gorbasčovim,Obamom,Artisarijem i da ih sve ne nabrajam.Putin je čovjek koji voli život i sve ljude na ovoj planeti neovisno na sve razlike u izgledu, porijeklu, naciji , kulturi, traadiciji.On ima zdravu životnu filozofiju i spreman je da uvijek i do kraja bilo gdje i blo kada pokaže na najbilji mogući način da je prije svega čovjek.

  • Americki Alah

    BRAVO, jedini koji je zasluzio i to visestruko