Znate li „najsmešniji vic na svetu“? Veoma je dobar

Društvenim mrežama ponovo se proširio „najsmešniji vic na svetu“, zahvaljujući snimku popularnog jutjub kanala AsapScience u kojoj se objašnjava zašto je nešto smešno.

„Najsmešnija šala na svetu“ izraz je kojim je Ričard Vajsmen, profesor psihologije sa Univerziteta Hertfordšir 2002. godine sažeo rezultate jednog od svojih istraživanja. Za svoj eksperiment, nazvan LaughLab, stvorio je veb stranicu na kojoj su ljudi mogli da ocenjuju ​​i šalju šale, a za najsmešniji, sa više od dva miliona glasova, proglašen je upravo vic o lovcima.

Za vic se kasnije ispostavilo da je zapravo deo skeča britansko-irskog glumca, komičara i književnika Spajka Miligana iz 1951. godine.

Evo kako glasi najbolja šala ikada ispričana.

„Dva lovca iz Nju Džerzija hodaju šumom i jedan od njih padne. Čini se da ne diše i njegov prijatelj pozove hitnu. ‘Mislim da je moj prijatelj mrtav. Šta da radim?’ pita on, a operater mu odgovara: ‘Smirite se, mogu vam pomoći. Prvo se uverite da je zaista mrtav.’ Zatim nastupi tišina nakon koje se čuje glasni pucanj. Lovac se vraća do telefona i kaže: ‘OK, i šta sada?'“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najsmešnijivic
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Što bi rek’o Đorđe Čvarkov „usraću se“.

  • Anonimni

    da li sam čuo nešto debilnije? nisam

  • Matorac

    Jedan sjajan vic iz skeča nekada popularnog šoua 7+7 Jova Radovanović zove telefonom kasapina i pita: – Jel imaš svinjsku glavu? – Imam. – Jel imaš pileće grudi? – Imam. – Jel imaš teleće nogice? – Imam. – Pa na šta ti onda ličiš?!

  • Dragan

    Setim se jednog, za njih aktuelnog, gde ulazi u vagon metroa u kom su sva sedišta zauzeta, starija gospođa. Ustaje jedan mladić i ustupa joj mesto. Žena se onesvešćuje, kad se osvestila i sela rekla je „hvala“ mladiću. Onda se on onesvešćuje.