Anđelina Džoli posetila decu u Ukrajini, o jednom potezu svi pričaju (video)

Holivudska glumica Anđelina Džoli posetila je u subotu Ukrajinu, gde se susrela sa decom, ugroženom zbog rata u zemlji, kao i sa zaposlenima u lokalnim organizacijama, koji rade na njihovoj zaštiti, pišu britanski mediji.

Džolijeva (46), koja je specijalna izaslanica visokog komesara Ujedinjenih nacija za izbeglice, razgovarala je sa decom bez roditelja i raseljenom decom, kao i sa volonterima i lekarima koji se o njima brinu, prenosi Bi-Bi-Si.

Glumica je obišla železničku stanicu, gde se sastala sa volonterima, koji rade sa raseljenima, a koji su joj, kako navodi Rojters, ispričali kako svaki dežurni psihijatar dnevno razgovara sa 15 osoba i kako se većinom na stanici nalaze deca, starosti od dve do deset godina.

„Mora da su u šoku…Znam kako trauma utiče na decu, znam koliko znači kada im neko pokaže koliko su važni, koliko je važno da se čuje njihov glas, znam koliko je to isceljujuće za njih“, rekla je Džolijeva.

Glumca je, kako navode mediji, obišla i pekaru i kafić u Lavovu.

Britanski mediji ranije danas su objavili snimke i fotografije glumice u Lavovu, navodeći da je ona iznenadila Ukrajince kada se pojavila u kafiću.

Gardijan je preneo snimak sa Fejsbuka na kojem se vidi Džolijeva (46) kako se smeje i maše fanovima dok naručuje kafu.

Dejli mejl piše da je Džolijeva u kafiću bila ležerno obučena i da je potpisivala autograme fanovima iz Ukrajine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andjelina džoliukrajina
Komentari (0)
Dodaj komentar