Džek Nikolson dobio korpu

Veza harizmatičnog Džeka Nikolsona (Jack Nicholson, [63]) i (dvostruko mlađe) slatkaste Lare Flin Bojl (Lara Flynn Boyle, [30], domaćoj publici poznata iz serije „Twin Peaks“) je, kako ovih dana javljaju američki dnevnici, okončana.

Džek i Lara su se prvi put pojavili zajedno u javnosti na prošlogodišnjoj dodeli nagrada Emmy, a na ove godine, istom prigodom, Bojlova je, što su paparaci verno zabeležili, odmerila Brusa Vilisa (Bruce Willis). Druženje se, kako piše New York Post, nastavilo na zabavi koja je održana u posle dodele nagrada. Lara se, navodno, iskrala sa žurke na zadnja vrata, kako bi se našla sa Vilisom. Randevu su prekinuli uvek budni novinari koji su pokušali da snime ovo dvoje „u akciji“.

Predstavnici za štampu ovih glumaca odbili su da komentarišu navode New York Post-a.

Lara se, prema navodima medija, iselila iz Nikolsonove kuće i privremeno stanuje kod svog partnera (iz serije u kojoj trenutno igra) i njegove žene.

US Weekly priči dodaje i detalj prema kojem je Lara, posle dodele nagrada, u neobaveznoj konverzaciji, rekla: „Treba da nađem čoveka, dobrog čoveka“. I očigledno je da je ispunila zamisao.

Što se Brusa tiče, on i njegova žena Demi Mur (Demi Moore) prijateljski su se razišli 1998, ali se još uvek nisu razveli. Njegova sledeća družbenica, Marija Bravo (Maria Bravo) je, kažu upućeni, takođe „razrešena dužnosti“, tako da je Brus sada slobodan. To jest, bio je dok nije sreo Laru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar