Gleda se: „Robinsonovi“ i „Jesmo li stigli 2“

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi našla se animirana komedija „Upoznajte Robinsonove“ („Meet the Robinsons“), koja je takođe debitovala početkom aprila i za deset dana prikazivanja zaradila oko 55 miliona dolara. Ovaj film sutra debituje u domaćim bioskopima. Glasove su pozajmili Andžela Baset i Tom Selek.
Kada Luis upozna Vilbura Robinsona, dečaka koji je došao iz budućnosti, oni će zajedno otputovati u budućnost, gde će Luis saznati neverovatnu tajnu porodice Robinson. Luis je bistar dvanaestogodišnjak s neverovatnim brojem pametnih izuma u svojoj zanimljivoj kolekciji. Njegov najnoviji i najambiciozniji projekat je skener sećanja. On se nada da će pomoću tog izuma zaviriti u svoja najranija sećanja i tako doći do podatka zašto ga je majka dala na usvajanje.
Međutim, pre nego što dođe do odgovora koji ga zanimaju, njegov pronalazak kradu podlac Bouler šeširdžija i njegov kompanjon Doris. Luis potpuno gubi nadu, ali tada upozna šarmantnog Vilbura Ribinsona, koji ga vremeplovom vodi na put u budućnost. U vremenu kada gradovi lebde a automobili lete, Luis i Vilbur uspevaju da dođu do odgovora koji će razrešiti sve njihove nedoumice.
Na trećem mestu liste našao se nastavak komedije „Jesmo li stigli?“ („Are We There Yet?“), pod nazivom „Are We Done Yet?“. Glavne uloge u ovom filmu poverene su Ajs Kjubu (Ice Cube) i Niji Long (Nia Long). Nik Parsons je sada u braku sa Suzan. Kupio je kuću u mirnom prigradskom naselju da bi se sklonio od buke i užurbanosti velikog grada i omogućio veći prostor svojoj novoj ženi i deci Lindsi i Kevinu. Nažalost, njegov san će se uskoro pretvoriti u pravu noćnu moru koja obuhvata rat s majstorima i konstantnu bitku s izvođačima.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmjesmo li stigli 2robinsonovi
Komentari (0)
Dodaj komentar