Ima samo 18 godina, a pevaće naslovnu numeru za film o Bondu (video)

Bili Ajliš biće autor i izvođač numere koja prati novi film o Džejmsu Bondu. Ona je najmlađi muzičar koji je ikada snimio pesmu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu.

Iako je u decembru napunila tek 18 godina, Bili je već vlasnica albuma koji je „broj jedan“ na mnogim top-listama. Takođe je najmlađi umetnik koji ima četiri nominacije za nagradu Gremi.

Sada je dobila još jednu vrstu priznanja, i postala najmlađi izvođač naslovne numere filma o agentu 007. Pesmu je napisala sa starijim bratom Fineasom.

„Ludo je biti deo ovoga na bilo koji način. ‘Džejms Bond’ je najslađa filmska franšiza koja je postojala. Još sam u šoku“, rekla je Bili.

Pesme za prethodna ostvarenja o Bondu uvek su prolazile dobro kod publike. Među njima su hit u izvođenju Adel – Skajfol i Spektra koja je za najbolju originalnu pesmu, osvojila i nagradu Oskar.

Poslednji film o Bondu, koji bi trebalo da se nađe u bioskopima u aprilu, nosi naslov Nema vremena za umiranje. Očekuje se da će to biti i poslednji nastup Danijela Krejga u ulozi Bonda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzejms bondpesmapevačica
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ova pevaljka otpevala Krejgu.

  • Anonimni

    Može pojašnjenje?

  • Zvrk

    Politički korektno ko i uvek. Ako budu stavili onu bondicu neće im pomoći ni filharmonija za sledeći film! Ovo je pravi primer kako izgleda propast kada se politika umeša u umetnost.