Megan pokazala trudnički stomačić, ali i ozbiljno prekršila kraljevski protokol (foto)

Megan Markl pojavila se sinoć na dodeli Modnih nagrada u Londonu i još jednom pokazala da svojim stilom odevanja i te kako ruši sva pravila.

Vojvotkinja, koja će na proleće na svet doneti bebu, zablistala je u crnoj pripijenoj Živanši haljini na jedno rame, koja je istakla njen sada već poveći trudnički stomačić, ali ruke supruge princa Harija privukle su poglede okupljenih.

Naime, 37-godišnja Megan nosila je crni lak za nokte, iako je jedno od (nepisanih) pravila za članice kraljevske porodice da je on zabranjen.

Kraljica Elizabeta je postavila protokol nošenja providnog laka za nokte, jer kraljica, navodno, smatra da lakovi u boji odvraćaju pažnju i da su vulgarni.

Kejt Midlton je jednom prilikom uhvaćena sa jarko crvenim lakom na noktima na nogama, ali za sada je uvek birala neupadljiv, providan lak na rukama.

Izvor blizak kraljevskoj porodici je za časopis People otkrio da su „za Megan neka pravila u palati vrlo teško prihvatljiva, kao na primer činjenica da kraljica preferira da dame oblače haljine ili suknje umesto pantalona, kao i da stalno od Harija traži odgovore zašto nešto mora da se radi na neki određen način“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklprotokol
Komentari (0)
Dodaj komentar