Nadoknadite propušteno: Revija najtraženijih filmskih ostvarenja od 6. marta

Fest svake godine, zbog velikog interesovanja za određene filmove, svojim gledaocima omogući da nadoknade propušteno, te će tako 6. marta na nekoliko lokacija širom Beograda moći da pogledaju najtraženija, ali i najznačajnija ostvarenja iz nekoliko selekcija.

Među njima se nalaze i pobednik ovogodišnjeg Berlinala, film koji se našao na specijalnoj projekciji iznenađenja, mađarski „Na duši i telu“, zatim iranski „Trgovački putnik“, nagrađen prestižnim Oskarom za najbolji film van engleskog govornog područja, kao i najbolji film 45. Festa, koji će biti proglašen 5. marta.

U Sava Centru, pored pomenutog pobednika festivala i pobednika Berlinala, biće prikazan i „Mančester na moru“, na repertoaru „Sinepleksa“ naći će se „Raj“, „Divni dani u Aranhuezu“, „Kraljica Španije“, „Nevidljivi svedok“, „Čovek sa hiljadu lica“ i „Potpuni stranci“.

U Dvorani Kulturnog centra Beograda prikazivaće se „Počasni građanin“, „Povratak u Montauk“, „Toplotni udar“, u Domu omladine Beograd „Potpuni stranci“, „Paterson“ i „Sluškinja“.

PostFESTum u bioskopu „Fontana“ obuhvatiće ostvarenja „Ljubav nije stranac“, „Raj“, „Trgovački putnik“ i „To je samo kraj sveta“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

festfilmfilmovi
Komentari (0)
Dodaj komentar