One su „vatra živa“: 10 najseksepilnijih glumica (video)

10. Andželina Džoli – važi za jednu od najlepših žena sveta i jednu od „najvrelijih“ glumica u Holivudu. Dobiitnica je Oskara i postala je popularna u naslovnoj ulozi hit serije filmova „Lara Croft“.

9. Ema Stoun – glumila još kao dete, u ranim tinejdžerskim godinama, a potom i u komediji Superbad (2007).

8. Šarliz Teron – jedna od najpopularnijih glumica u Holivudu. Ona je rođena 7. avgusta 1975. godine, ali izgleda prelepo kao i uvek. Osvojila je Oskara za film Monster, a potom snimila filmove Đavolji advokat, The Italian Job i Mighti Joe Ioung.

7. Olivija Vajld – glumica i manekenka, jedna od najseksi glumica u Holivudu. Ona je bila peta najseksi ličnost u 2010. Njeni najznačajniji filmovi: The Change-Up i Tron Legaci.

6. Džesika Alba – jedna od najseksepilnijih manekenki i glumica. U njene značajne filmove spadaju Fantastic Four, Sin Citi i Machete.

5. Skarlet Johanson – glumica, model i pevačica. Smatra se jednom od najpopularnijih glumica u Holivudu. Nekoliko časopisa ju je uvrstilo u listu najseksi žena. Njeni najznačajniji filmovi: The Avengers, The Prestige, Vicki Cristina Barcelona i The Iron Man.

4. Megan Foks – počela svoju glumačku karijeru 2001. godine i  postala svetska senzacija u vreme filma Transformersi. Smatra se seks simbolom. Ona je jedna od najpopularnijih holivudskih glumica.

3. Mila Kunis – rođena u Ukrajini u jevrejskoj porodici.  Njeni najznačajniji filmovi: Black Svan, Friends vith Benefits i Forgetting Sarah Marshall.

2. Natali Portman – prelepa Natali je glumica i model sa dvostrukim, američkim i izraelskim državljanstvom. Ona je jedna od najlepših žena na svetu. Osvojila je Oskara u  filmu Black Svan. Ostali značajni filmovi: V for Vendetta, Thor, No Strings Attached.

1. Marion Kotijar – na vrhu liste najseksi glumica u Holivudu. Marion Kotijar je francuska glumica koja u poslednjih nekoliko godina ostvarila veliki uspeh u Holivudu. Ona je sada poznata širom sveta i jedna je od najlepših glumica svoje generacije. Ona je glumila u filmu Inception. Ostali filmovi: Midnight in Paris i Public Enemies – veoma su dobro primljeni. Ona viđena i u filmu The Dark Knight Rises. U filmu La Vie En Rose dobila je Oscara, koji joj je omogućio da postane prva osoba koja je osvojila Oskara za francuski film.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumiceholivudnajseksiseksi
Komentari (0)
Dodaj komentar