Ovome duguje savršen izgled: Evo kako se hrani Dženifer Lopez (foto)

Osim napornih treninga koji nikada ne preskaču, Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez imaju strogo kontrolisani režim ishrane. Upravo tom rasporedu kog se pridržavaju slavni par može da zahvali neverovatno dobar izgled i fit figure.

Gotovo da ne prođe par dana, a da latino divu u bivšeg igrača Jenkija ne vidimo na ulasku u teretanu u kojoj su već dobili i posebni tretman, pa smeju da je korist i za vreme karantina. Jedan su od sinonima zdravog načina života među holivudskim zvezdama, a rezultati ne manjkaju.

Neverovatni trbušnjaci 50-godišnje slavne glumice i pevačice kojih bi se postidele i njene duplo mlađe kolegenice mnoge ostavljaju bez teksta. Ali, osim sportske aktivnosti, deo zasluga odlazi i na pravilnu I uravnoteženu ishranu. Ako ste se pitali kako tačno izgledaju obroci ovog slavnog para, imate prilike da saznate šta jede Džej Lo.

Njihov sada već bivši lični kuvar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dve godine, otkrio je kako se hrane Džen i Aleks i šta se uvek nalazi u njihovoj kuhinji.

‘U kuhinji ćete uvek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako Dženifer nije baš preterani ljubitelj voća, deca ga obožavaju. Aleks, na primer, obožava da dan započne svežim zelenim napitkom od mnogo povrća’, rekao je kuvar. Kada je reč o doručku, u kući Rodriguez- Lopez on se nikada ne preskače.

‘Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni deo tog obroka. Ponekad se opredele za piletinu ili kobasice, ali uz to uvek idu jaja i to posebno su je bitna belanca. Oni su tim koji jako dobro zna šta će kada jesti i zato su zalihe bogate’, rekao je Fernandez i dodao:

U ostavi se uvek nalazi mnogo jaja, zdravih grickalica, a za decu i nekoliko nezdravih’.

Ručak nije uvek obavezan obrok u ovom domu budući da su jako zaposleni, a ponekad pojedu nešto i napolju. Ali se zato za večeru cela porodica okupi oko stola.

‘Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u nedelji uvijek je takozvani dan takosa’, otkrio je njihov lični kuvar.

Ono što je posebno naglasio je da Lopezova uvek brine da ne nestane hrane u njezinu domu. Ostava s hranom uvek je puna zaliha. Njoj i njenom vereniku to je od posebne važnosti kada su na dijetama pa imaju poseban režim ishrane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aleks rodrigezdzenifer lopezishrana
Komentari (0)
Dodaj komentar