Potez Srpkinje i Crnogorke na izboru za mis sveta oduševio publiku (video)

Iako nisu uspele da ostvare visok plasman na izboru za mis sveta, srpska predstavnica Ivana Trišić, predstavnica Crne Gore Natalija Gluščević i Bosanka Anđela Paleksić uspele su da skrenu pažnju.

Naime, Ivana, Natalija i Anđela su u programu uživo u jednom momentu zaigrale užičko kolo! To je oduševilo publiku.

Inače, Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26) izabrana je za Mis sveta 2018. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbor za misMis sveta
Komentari (6)
Dodaj komentar
 • Anonimni

  Ja ih na videu vidim 5, ko su još 2?

 • Anonimni

  Šta se ova Crnogorka petlja među naše dvije Srpkinje ???

  • Anonimni

   Da se radije pitamo kako ona to zna srpsko kolo…mislim, vlada Crne Gore sr ubija da odbaci sve srpsko…dobiće devojka kritike kad se vrati kući….meni je to više nego izvanredno što su predstavnice 3 različite zemljr igrale zajedno…..

  • Anonimni

   ako se pazljivo pogleda snimak onda mozete primetiti tamo gde nastaje rez snimka SRPKINJA i CRNOGORKA nastavljaju da igraju CRNOGORSKI ORO al sve jedno snimak jos uz ovde tri devojke za VELIKU POHVALU I VELIKI NAUK ZA NAROD BALKANA I POLITICARE —–DEVOJKE CESTITAM

 • bambi

  Ono sto ce iznenaditi celu Evropu jeste ponovno ujedinjenje Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Albanije i Grcke u jednu drzavu i to jako brzo. Naime taj projekat je geografsko, istorijsko, demografsko, ekonomsko prirodno nametljiv i kao takav ceka realizaciju. Pored toga u Evropi ce se jos izgraditi savez germanskih drzava kao i savez romanskih drzava. Cetvrta tvorevina ce biti skoncentrisana oko Ruske federacije. Takav sled dogadjaja jje prirodno ocekivati odmah nakon ubrzane dezorijentacije i dezintegracije Evropske unije koja je predstavljala zajedno sa Evropskom zajednicom i zajednicom Beneluks prelazno resenje.

 • Nataša Gajić

  Bosnia & Serbia bravoo