Poznati britanski novinar razotkrio Megan Markl: „Kad je toliko tračeva, većina je tačna“

Jedan od poznatijih britanskih novinara u svetu šoubiznisa, nekadašnji urednik tabloida poput San-a i Dejli Miror-a, a danas kolumnista Dejli Mejla, Pirs Morgan, za taj list je napisao vrlo otvoreni članak u kojem razotkriva Megan Markl kao beskrupuloznu profesionalnu glumicu koja je bliska samo s ljudima od kojih ima koristi. Kad od njih više nema koristi, odbacuje ih, a to se dogodilo i njemu.

Prijateljstvo između Marklove i Morgana započelo je sasvim slučajno, više na njenu inicijativu. U jesen 2015., Morgan je odlučio da na Tviteru zaprati nekoliko glumaca serije ‘Suits’, uključujući Megan Markl. Ona mu je odmah odgovorila privatnom porukom i zahvalila na praćenju.

– Tokom sledećih nekoliko meseci redovno smo se dopisivali. Pričali smo o svemu, od oružja u Americi preko humanitarnih misija, jogi, kaligrafiji do odbojnosti prema ustajanju u četiri sata ujutro zbog snimanja. Čak je počela da mi šalje epizode pre emitovanja pa smo ih bez dlake na jeziku zajedno komentarisali – piše Morgan i dodaje da je preko Megan upoznao i njenog kolegu iz serije, glumca Rika Hofmana. S njim se takođe sprijateljio i redovno dopisivao.

I Megan Markl i Rik Hofman prekinuli su naprasno, bez objašnjenja, kontakt s Morganom i prestali da mu odgovaraju na poruke. Hofman mu se javio posle 18 meseci, i to nakon kraljevskog venčanja kojem je prisustvovao u aprilu ove godine:

– Pirs! Jako mi je žao što nisam odgovarao. Moraš da razumeš, kad sam jednom čuo vesti, iz poštovanja prema Megan ništa nisam mogao da pričam. Sada mogu da podelim mnogo zabavnih detalja. Voleo bih kad bismo mogli da se vidimo i nadoknadimo vreme u tvom omiljenom pabu. Nadam se da ćeš se javiti. Tvoj prijatelj, Rik – napisao mu je glumac u poruci.

Morgan mu nije odgovorio smatrajući potez nepristojnim i grubim. Smatrao je da su oboje nepristojni:

– Izigrali su me glumci B kategorije koji su me očgledno iskoristili za napredovanje sopstvene karijere. Kad je naišao neko važniji i neko uticajniji, poput princa Harija, mene su iste sekunde odbacili kao smeće.

Pokušao da je razume, promene u njenom životu, i kraljevske protokole, i skrivanje, ali zbog svega je postao vrlo sumnjičav prema Megan Markl. A, kako kaže, ona sama se nije potrudila od venčanja do danas da demantuje tu sumnju.

Morgan se boji da je trač o razmaženosti vojvotkinje zaista tačan i da je Hari bio ozbiljan kad je u jednom od prvih zajedničkih intervjua s bivšom glumicom rekao: ‘Što Megan želi, to Megan i dobije.’

– Plašim se da kao krpu odbaci svakoga ko joj ne da ono što želi ili joj stoji na putu prema njenom društvenom uspehu. Njen prvi muž? Odbacila ga je kad joj je krenula karijera u seriji ‘Suits’. Disfunkcionalna porodica? Svima je bio zabranjen dolazak na venčanje. Siroti otac? Isključila ga je iz svega i ostavila da se sam bori s iznenadnom pažnjom medija. Megan je svoj dosadni i problematični svet zamenila za uzbudljiv i fantastičan svet kraljica, Mišel Obama i Klunijevih – piše Morgan.

Dodaje da sigurno ima nešto u nizu negativnih priča koje odjednom cure s dvora o Meganinom bahatom ponašanju, posebno prema osoblju.

Prvo je razljutila kraljicu insistirajući na tijari sa smaragdima za venčanje dok joj ova nije rekla da ne može imati sve što želi. Šire se i glasine o sve lošijem odnosu s vojvotkinjom od Kembridža koja se navodno rasplakala kad je Megan bila gruba oko haljine princeze Šarlot na venčanju. Kejt se navodno požalila na Meganin odnos prema kraljevskom osoblju rekavši da je bespotrebno gruba i neugodna.

Meganina lična asistentkinja Melisa Toubati nedavno je dala otkaz posle samo šest meseci službe. Navodno je takođe bila u suzama na odlasku. Članovima kraljevske porodice i osoblja navodno je već dojadila njena dominantna ličnost i diktatorske metode koje uključuju slanje meilova sa zahtevima u pet ujutro. Navodno je insistirala na velikom broju osveživača vazduha kako bi se uklonio ‘neugodan miris’ kapele Svetog Đorđa u dvorcu Vidnzor. Zahtev su odlučno odbili.

– Kad su iz palate počele da cure tolike količine glasina, budite sigurni da je velika većina tačna – upozorava Morgan i dodaje:

– Mislim da je stvar vrlo jednostavna. Megan Markl je egocentrična profesionalna glumica koja je dobila ulogu života i odlučna je da je iskoristi koliko god može. Poslednjih 20 godina se umiljavala ljudima sve dok nisu prestali da joj budu korisni. Nakon toga bi ih odbacila bez pozdrava, a kamoli objašnjenja. Znam jer sam i ja bio jedan od njih – napisao je ovaj poznati britanski novinar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklpirs morgan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    na pravom je mestu, ima tipicno britansko ponasanje