Slavni glumac pozirao sa 39 godina mlađom verenicom, ljudi mislili da mu je unuka

Dolf Lundgren (64), koga pamtimo po ulozi Ivana Draga u filmu „Roki 4“ mnoge je obradova kada je sa partnerkom – fitnes instruktorkom Emom Krokdal (25) na svom profilu čestitao praznike. Ipak, bilo je onih koji su ga pitali „da li mu je ona unuka“?

Inače, glumac je pre nekog vremena verio Emu, a javnost je tada ostala šokirana, jer je ona čak 39 godina mlađa od njega.

Glumac je u julu 2020. godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli Emu, a ona pokazuje ruku sa prstenom: „Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj“, napisao je on tada.

Njihov odnos ostao je misterija i dan-danas, te javnost često kritikuje da fitnes instruktorka podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu: „Izgledaju kao otac i ćerka, i što je najgore, liči na njegove ćerke“, čest je komentar na mrežama.

Uprkos podrugljivim komentarima na njegovu izabranicu, Dolf tvrdi da su njegove ćerke prihvatile Emu:

„Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, reći mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne“, rekao je nedavno Dolf.

Takođe, na nedavnim slikama, razlika u godinama je više nego očigledna, pa su ga neki pratioci pitali da li mu je Ema unuka?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dolf lundgrenglumacverenica
Komentari (0)
Dodaj komentar