Slavni par na genijalan način demantovao glasine o raskidu (video)

Svetska javnost poslednjih nedelja uveliko bruji o razvodu Aštona Kučera i Mile Kunis. Glumački par poznat je po svojoj privatnosti i nikada se nisu oglasili povodom navoda da im je četvorogodišnji brak u krizi, ali su ih nedavni natpisi naterali da na urnebesan način demantuju tračeve.

Ašton je na Instagramu podelio kratak video i objasnio kako stoje stvari u njihovom braku, iz kog imaju 5-godišnju ćerkicu Vajat Izabelu i dvogodišnjeg sina Dimitrija.

Par se u videu vozi, a Mila na ekranu svog mobilnog telefona pokazuje naslovnu stranu In Touch Weekly-ja sa ‘vešću’ o njihovom razvodu i komentarišu je na ironičan način.

Baš kao i oni, tako su i njihovi fanovi ismejali u komentarima tabloid koji je na svojoj naslovnoj strani objavio njihov razvod i brojne pojedinosti koje ga navodno prate.

Samo nekoliko sati nakon objave ovog videa u komentarima se javilo gotovo deset hiljada ljudi, a među njima su i njihovi poznati kolege i prijatelji poput Demi Lovato, Sare Hajlend, novog dečka Marije Sharapove, biznismena Alexandera Gilkesa, Rumer Vilis i Daksa Šeparda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ašton kučermila kunis
Komentari (0)
Dodaj komentar