Šmekerčina: Lijam Nison jednim gestom naterao ceo grad na aplauz (foto)

Za holivudskog glumca Lijama Nisona među kolegama vlada opšte mišljenje da nijednog trenutka tokom karijere nije sebi dopustio da mu slava udari u glavu i da postane „nedodirljiv“ kao mnogi s kojima je radio.

Nison trenutno boravi u Vankuveru gde snima film „Hard powder“ a nakon jednog seta čuo je da je „na meniju“ jednog malog restorana.

Naime, vlasnik restorana Big Star Sandwich Co. Mat Pruim, kada je čuo da je njegov omiljeni glumac u gradu, na tabli ispred restorana gde obično piše šta je na meniju dana, napisao je:

„Lijam Nison ovde jede besplatno“.

Osoblje restorana umalo da se šlogiralo kada je tog popodneva primetilo da u njega ulazi glavom i bradom zvezda franšize „Taken“.

– Fotografiju natpisa objavili smo na Instagramu u 11 ujutro, a onda se oko 18.30 sati u kafiću pojavio on. Lijam glavom i bradom! Kolega je odjednom viknuo ‘Je..te led!’, okrenuo sam se kako bih video šta se to događa, a preda mnom je stajao on, Nison! Samo nas je pogledao i smrtno ozbiljan pitao: ‘A gde je moj besplatan sendvič?'“, prepričao je oduševljeni Aleks Džorden, konobar Big Star Sandwich restorana.

Što je najgore u celoj priči, čovek čija je ideja bila da Nison bude „na meniju“ Mat Pruim, nije tada bio prisutan.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vankuverlijam nison
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Begbie

    Najveća faca ikada! mogu misliti kako se osećao vlasnik restorana što nije bio tu