Trikovi za brzo mršavljenje posle praznika, dodajte u ishranu ove namirnice i gledajte kako se kilogrami tope

Gubitak težine može biti naporan i stresan zadatak za mnoge. Uz vežbanje, važno je znati koja je prava dijeta za mršavljenje, u zavisnosti od vašeg tipa tela.

A ako dodajete samo jednu kašičicu ovih namirnica u vašu ishranu ubrzaćete vaš metabolizam i uravnotežiti šećer, što će dovesti do gubitka težine, kažu stručnjaci.

Jabukovo sirće

Jabukovo sirće povećava osećaj sitosti, smanjuje želju za jelom između obroka, a njegova sirova, viskozna suština je puna probiotika koji pomažu varenje, što takođe dovodi do gubitka težine. Sirćetna kiselina pomaže u ravnoteži šećera u telu. Ako želite da ga dodate svojoj ishrani, pijte svako jutro jabukovo sirće pomešano sa toplom vodom.

Đumbir

Đumbir aktivira termogenu aktivnost sagorevanja masti u telu i bez napora poboljšava varenje. Možete popiti šolju čaja od đumbira ili dodati kašičicu đumbira u prahu ili paste u obrok.

Laneno seme

Visok sadržaj vlakana u lanenom semenu drži nas sitim satima. Takođe pomaže u pokretanju metabolizma, poboljšava varenje i reguliše rad creva. Svi ovi faktori su povezani sa gubitkom težine. Najbolji deo je što se laneno seme može dodati u svako jelo jer ima blag ukus. Između ostalog, mogu se dodati u smutije, šejkove, jogurte, supe, salate i voćne sokove.

Čia semenke

Samo dve kašike čia semenki dnevno čine 40 odsto potrebnog unosa vlakana? Dugo nas drže sitima, aktiviraju metabolizam i regulišu rad creva. Takođe su pune proteina, što je korisno za mršavljenje i pokretanje metabolizma.

Zeleni čaj

Zeleni čaj je odličan za gubljenje viška kilograma. Pun je hranljivih materija i antioksidanata koji poboljšavaju zdravlje i pomažu da se oslobodite nepotrebnih masti u telu. Samo jedna šolja zelenog čaja dnevno utiče na dobro zdravlje i gubitak težine, prenosi Pinkvilla..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dijetamrsavljenje
Komentari (0)
Dodaj komentar