Skandal! Glumac o mentalnom stanju predsednika: „Nije zdrav“ (foto)

„Prestao sam da brinem o predsednikovom mentalnom zdravlju“, napisao je glumac Brajan Krenston na društvenim mrežama usred Trampovog odgovora na Covid-19.

Brajan Krenston podelio je mišljenje o Donaldu Trampu na svojim društvenim mrežama tokom vikenda, u jeku burnih reakcija na različite odluke predsednika u borbi protiv Covid-19, a posebno poslednje izjave koje je imao.

Tramp je izazvao polemiku pitajući se da li se dezinfekcijski proizvodi u domaćinstvu mogu popiti protiv koronavirusa. Primedbe predsednika naterale su kompaniju Lisol da izda saopštenje u kojoj kaže da kupci ne bi trebalo da konzumiraju nikakve Lisol proizvode jer je to otrovno.

Prema NBC-u, pozivi u Kontroli otrova Njujorka zbog konzumacije izbeljivača udvostručili su se nakon Trampovih izjava. Krenston je na Tviteru napisao da više ne veruje da je Trump psihički zdrav.

„Prestao sam da brinem o predsednikovom mentalnom zdravlju“, rekao je Krenston.

„Nije zdrav. I spoznaja ove njegove bolesti ne ispunjava me ljutnjom, već dubokom tugom. Ono što me sada brine je ispravnost svakoga ko još uvek može da podrži ovog duboko problematičnog čoveka da vodi našu zemlju“.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Al Zasrah

    Eh, nema on pojma, tek ovog našeg da vidi i čuje….

    • Al Zajeb

      Bio sam siguran, čitajući naslov, da se radi o nekom našem glumcu (a da nije Bule Goncić & co) i našem predsedniku.