Vatrogasci spašavali dvogodišnjaka iz aparata s igračkama (video)

Da dečja znatiželja nije uvek bezazlena, uverili su se Kelsi Ingersol i njen suprug Adam nakon što su otkrili da se njihov dvogodišnji sin upustio u neverovatnu avanturu.

Only my child. 🙄 fire department and police department had to take the machine apart. He is ok now and going to bed!!

Gepostet von Kelsey Marcrum Ingersoll am Montag, 4. Februar 2019

Naime, koliko god zvučalo neverovatno, dečak je zaglavio u aparatu s igračkama kakvi se često mogu pronaći u brojnim tržnim centrima.

Tokom porodične večere u jednoj piceriji, ćerka je obavestila Kelsi o nevolji u kojoj se našao njen mlađi brat, ali je majka pomislila da devojčica verovatno preuveličava. Pravi šok je doživela tek kada se sopstvenim očima uverila u njene reči.

Uspaničeno je požurila do supruga kako bi joj pomogao da oslobodi sina, ali uprkos silnom trudu, nisu uspeli da ga izvuku iz automata.

„Vrata su mogla da se otvore samo prema unutra, prema njemu, i nikako nismo mogli da ga izvučemo“, opisala je nekoliko neuspelih pokušaja majka.

Vrlo brzo su im se priključili i drugi gosti restorana, kao i radnici, ali sve je bilo uzaludno dok nisu pozvali vatrogasce. Oni su rastavili aparat i u roku od 20 minuta oslobodili nestašnog dečaka.

Nakon što je neobična evakuacija završena, Kelsi je na svom Fejsbuku podelila u kakvu se nevolju upustio njen dvogodišnjak.

„Ovo može da se desi samo mom detetu. On je sada u redu i ide na spavanje“, napisala je mama koja za sebe kaže kako je inače čak i previše zaštitnički nastrojena prema svojoj deci i da joj i dalje nije jasno kako je sin uspeo da se  uvuče u aparat, a da to niko nije primetio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zaglavljendecamašina
Komentari (0)
Dodaj komentar