Pas čuvar mirno spavao tokom oružane pljačke, snimak je urnebesan

Snimak nadzorne kamere iz jedne zlatare na Tajlandu postao je viralan nakon što ga je vlasnik objekta objavio na društvenim mrežama.

เมื่อมีโจรมาปล้นร้านทอง . . . . . นี่ใจคอเอ็งจะไม่ช่วยฮาจริงๆเหรออิลัคกี้!!! 😞 ปล. ตำรวจเขาจำลองเหตุการณ์ ซ้อมปล้นร้านทอง นะจ๊ะ ไม่ใช่ปล้นจริงๆครับ 🙂 #นุงลัคกี้ไซบิเรียนเซินเจิ้น

Posted by นุงลัคกี้ ไซบิเรียนเซินเจิ้น on Tuesday, February 16, 2021

Naime, policija je posetila juvelirnicu da obuči osoblje kako da reaguju u slučaju oružane pljačke. Na snimku se vidi i pas čuvar, haski po imenu Laki, koji mirno spava ispred šaltera dok lažni naoružani pljačkaš ulazi i s pištoljem u rukama traži od osoblja i vlasnika da mu predaju dragulje.

Uprkos komešanju i pretnjama koje su upućene njenom vlasniku, pas ne pomera nijedan mišić i nastavlja da mirno spava sve dok „pljačkaš“ nije napustio objekt.

Ovaj urnebesni snimak je na Fejsbuku sakupio preko milion pregleda.

„Naoružani pljačkaš u ovom videu je policajac kog moj pas Laki poznaje, možda zato nije uradio ništa“, rekao je vlasnik u intervjuu za Bored Pandu.

„Naročito mi je bilo vrlo smešno da ona ništa nije pokušala da preduzme i nastavila je mirno da spava“, dodao je vlasnik.

Ljude je snimak nasmejao, a mnogi pišu da je Laki znala da je u pitanju vježba – inače bi ovo bila sasvim drugačija priča.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paspljackaszlatara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Haski nije službeni, tj. čuvarski pas. Osim toga, navikao je na kupce i ovdje nije bilo ničeg sumnjivog za njega.