Evo kako možete pogoditi veličinu muškarčevog penisa gledajući njegove ruke

Lekar Karan Rajan objavio je na Tik Toku video u kojem se pozvao na studiju koja tvrdi da možete izmeriti veličinu penisa muškarca i to jednostavnim pogledom na njegove ruke.

Naime, on tvrdi da veličinu muškarčeva penisa možete proceniti prema tome koliko mu je dugačak kažiprst, piše The Sun.

@dr.karanr

Cactus size #learnontiktok #schoolwithdrkaran #menshealth

♬ Lofi – Domknowz

– Prema urološkoj studiji u Asian Journal of Andrology, ako je kažiprst kraći u poređenju s domalim prstom, to znači da muškarac ima veći penis. Ovo je poznato kao razmera druge i četvrte cifre, a računa se tako da se dužina kažiprsta podeli s dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manja razmera. To je slično kao urološka verzija korišćenja podlaktice za izračunavanje veličine stopala – objasnio je lekar.

Tvrdi i da manji odnos cifara ukazuje na visoku izloženost testosteronu. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu penisa, već i buduću dužinu prsta. Lekar takođe kaže i da je to zanimljiva studija, ali da nije čvrsto pravilo.

Njegov video prikupio je nekoliko miliona pregleda, a mnogi TikTok korisnici odmah su se zainteresovali za njegovu teoriju.

– Pitam se koliko muškaraca je odmah pogledalo svoje prste – napisala je jedna korisnica.

– Da li je ovo stvarno istina?! – glasio je drugi komentar.

Ovo očigledno nije jedini neortodoksni način za procenu proporcija penisa. Neka istraživanja pokazala su da što je veći nos muškarcu, to mu je veći penis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penisruke
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Durex

    Povećan nivo testosterona i libida je izražen i vidljiv po dužini domalog prsta.Kako kod muškaraca, tako i kod žena.Ako je domali prst duži od kažiprsta, muvajte ga, ili muvajte je, imate šanse za dobar seks.