Prirodno povećanje: Duži polni organ možete dobiti u samo 3 koraka

Mnogi muškarci se osećaju nezadovoljno i zabrinuti zbog veličine svog penisa. Ako jeste, postoje tri jednostavna koraka koja možete preduzeti da poboljšate svoje samopouzdanje. Podaci iz Gugl trendova otkrili su da su pretrage za ‘povećanje penisa’ porasle za više od 100 odsto između 2021. i 2022. godine, dok su ljudi koji traže pilule za povećanje penisa takođe porasli za 44 odsto, prenosi The Sun.

Ako ukucate pitanje u Google, verovatno će se pojaviti mnogo opcija. Neki – poput ‘jelkinga’ ili losiona i pilula – možda neće raditi ili čak biti nesigurni za upotrebu. Drugi predlažu operaciju za povećanje penisa – i budimo iskreni, pomisao da stavite penis pod nož može biti zastrašujuća.

Ali šta ako vam kažemo da postoji način da vaš penis izgleda veće bez bola (ili bolje rečeno straha) od operacije? Prema NHS-u, postoji niz jednostavnih – i bezbolnih načina – da dodate iluziju od nekoliko dodatnih centimetara. To je jednostavan plan u tri koraka koji svaki muškarac može da sledi.

„Mnogi muškarci koji brinu o veličini svog penisa generalno imaju problema sa celokupnom slikom tela“, rekao je profesor Kevan Vajli, konsultant za seksualnu medicinu, „Ono što se dešava je da svoju lošu sliku o telu fokusiraju na svoj penis. Savetovanje može da napravi stvarnu razliku za pacijenta tako što će izgraditi samopoštovanje, ispraviti iskrivljene poglede na sliku o telu i naučiti više o tome šta ljude čini privlačnima, prenosi Večernji list.

A evo šta možete da uradite da povećate veličinu svog penisa:

Skratite svoje stidne dlake – ako ste čuli izreku ‘pokosite travnjak da bi stablo izgledalo veće’, podrezivanje stidnih dlaka može učiniti upravo to.

Oslobodite se pivskog stomaka – gubitak težine je odličan način da vaš penis izgleda veći. Neće izgledati tako impresivno sa pivskim stomakom koji visi preko njega.

Dovedite se u formu – ne samo da ćete biti fit, već ćete se i osećati bolje. Podrazumeva se da će i vaš ljubavni život imati koristi ako se osećate seksi.

Iako ovi saveti zapravo neće fizički učiniti vaš penis većim, ali će ga učiniti vizualno dužim. Ali ako zaista želite dodatne centimetre, trebalo bi da razgovarate sa svojim lekarom opšte prakse o dostupnim opcijama. Takođe je dobra ideja da razgovarate sa savetnikom o tome kako se osećate – zabrinutost oko veličine penisa često potiče od dubljih problema sa samopoštovanjem.

Stručnjaci iz Chemist Click-a rekli su da se veličina penisa ne može objasniti: „Iako je bilo nekih značajnih naučnih istraživanja koja se pripisuju razlozima koji stoje iza varijacija u veličini penisa, istina je da – koliko god da se naša individualna visina razlikuje – dužina i obim našeg penisa polni reproduktivni organi su misterija, uglavnom kodirana u genetici i biologiji.

Ako i dalje želite da fizički povećate svoju veličinu, postoje stvari koje možete da uradite:

1. Pilule i losioni: Možete kupiti brojne pilule i losione koji sadrže hormone, za koje se tvrdi da povećavaju veličinu penisa. Međutim, postoji vrlo malo dokaza koji ukazuju na to da deluju, a mogu čak i da sadrže opasne supstance. Profesor Vajli je rekao da su to „potpuno gubljenje vremena“. Ali tablete poput Viagre neće povećati veličinu vašeg penisa, ali mogu poboljšati protok krvi u njemu i pomoći vam da održite erekciju.

2. Pumpe za penis: Pumpe za penis se postavljaju na penis, a zatim ispumpavaju vazduh da bi se stvorio vakuum. Ovo dovodi do krvi u penis i čini ga otečenim. Ponekad se koriste kao kratkoročno rešenje za erektilnu disfunkciju jer otežavaju penis. Ali produžena upotreba može oštetiti tkivo u penisu, čineći vašu erekciju slabijom, pa se ne preporučuje.

Profesor Vajli je rekao da postoji vrlo malo dokaza koji ukazuju na to da vam pumpe dugoročno daju dodatnu dužinu. Džesika Jih, urolog specijalizovan za seksualno zdravlje muškaraca, rekla je da se pumpe obično koriste zajedno sa prstenom za penis. Prstenovi za penis se postavljaju oko baze penisa kako bi duže zadržali krv u penisu tokom erekcije.

3. Proširivači: Produživači penisa podrazumevaju postavljanje utega ili malog produžetka na mlohavi penis da bi se istegao. Da, u suštini rastežete meso svoje muškosti. „Postoje neki dokazi da ekstenderi mogu imati određeni efekat, posebno kod muškaraca koji su manje veličine“, rekao je profesor Vajli. „Neki pacijenti koji koriste uređaje za vuču tokom šest meseci videli su povećanje veličine od 1-2 cm. Međutim, takve tretmane ne treba započeti bez nadzora lekara. Ako koristite ekstendere na pogrešan način, možete oštetiti meso vašeg penisa, što može biti pogubno za vaš seksualni život.

4. Jelking: Donekle sličan ekstenderima, jelking je kada više puta povlačite penis palcem i kažiprstom da biste povećali njegovu dužinu. Ideja iza toga je da povećava dotok krvi u penis i samim tim ga čini većim. Ali, baš kao i sa losionima i pilulama, malo je dokaza koji ukazuju na to da deluje.

5. Operacija: Postoje dve opcije kada idete na operaciju – možete povećati dužinu ili obim penisa. Da bi povećali volumen, lekari mogu da ubrizgaju mast uzetu iz drugih delova tela u vaš penis, ali studije su otkrile da to može izazvati dugotrajno unakaženje ako se masnoća ne raspodeli pravilno.

Da bi povećali vašu dužinu, hirurzi mogu preseći ligament koji pričvršćuje vaš penis za stidnu kost i izvršiti transplantaciju kože kako bi vam dali dodatnu dužinu. Ovo vam može dati dodatnih 2 cm, ali takođe može učiniti vašu tačku erekcije nižom nego ranije. „Seks može biti prilično neprijatan. Morate mnogo više da manevrišete sa svojom partnerkom. Gubitak erekcije daleko je veći od prednosti povećanja od 2 cm“, kaže profesor Vajli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.