Ma kakve klinke, mladići vole starije dame – 5 je presudnih faktora

Iako je naše društvo još uvek sklono da odobri vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, a poslednjih godina sve više je parova u kojima je situacija obrnuta.

Takve veze su intrigantne, a o tome zašto muškarci vole starije žene sprovedena su brojna istraživanja koja su otkrila presudne faktore.

Za razliku od mlađih, starije znaju šta žele, a šta ne žele i ne vole dramu, kažu mladići.

Ovi su faktori presudni:

Zrelost, iskustvo i jasan stav

Zabranjeno voće – najslađe, zna se

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Staloženost i konkretnost, bez psiholoških igrica

Seksualne veštine, sloboda i samouverenost

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladićistarije devojkezene
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • mmm

    a da to nije možda zato što „starije žene i dalje dobro i seksi izgledaju!“.

  • Pavle_CG_Montenegro

    Ovakvi clanci kojim nas bombarduju na svaki korak su dio zavjere da nam nesto izopaceno,perverzno, devijantno predstave kao normalno i moralno. Da je pozeljno da nas privlace zene u bracnoj zajednici, „mame“ kako se to kaze perverznim vokabularom, babe, trudnice. Ovakvi clanci su tu da uticu na momka od 25 godina da ne gleda svoje vrsnjakine no zene od 45 godina sto je elementarno nelogicno, neprirodno, izopaceno. Bazirano na polnim odnosima, a polni odnosi bez emocija su propast za covjeka na svakom planu, samim tim i drzavu. Ovakvi clanci se uglavnom kopiraju iz zapadnih medija a ima i domacih, jer kao sto vidite tu su 3 infantno-retardirane recenice. Svaki dan nas bombarduju seksualno-nastrano-perverznim clancima a nidje nema clanka o ljubavi. Emocijama. Porodici. Vjernosti, odanosti. Iskrenosti, ljubavi, ljubavi baziranoj prvenstveno na univerzalnoj ljubavi prema covjeku, pa prema prijatelju/supruzniku. A vi citaoci razmisljajte zasto je to tako. Samo pogledajte zvanicne statistike o % razvoda i broju abortusa. E ovi clanci sluze za to.

  • Anonimni

    Kratko i jasno -žigolo stil.

  • IRINA

    Zaista nema potrebe da izmisljamo,zasto u poslednje vreme,mladi muskarci,biraju starije dame za svoje seksualne partnerke.Nije to zbog iskustva i ne znam cega tih zena. Kazimo pravu istinu. Mnogi mladi muskarci,vole lagodan zivot,zivot bez rada a sa mnogo provoda.Gde mogu naci „finansijera“ za takav nacin zivota.Pa naravno,samo kod dosta starijih zena,koje su materijalno na ovaj ili onaj nacin,dobro obezbedjene.Obzirom da imaju novaca,a jos uvek su seksualno koliko toliko upotrebljive,one mladicima mogu da obezbede miran udoban zivot bez rada bilo kakvih zivotnih optercenja.!!!

    • Anonimni

      i vice versa