Mišićavi više nisu najpoželjniji, žene sada vole ovakve frajere

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja Planet Fitnessa, koje je obuhvatilo 2.217 učesnika, puniji muškarci privlačniji su od mišićavih, prenosi DailyStar.

Neverovatnih 65 posto ispitanica reklo je da im je prirodan izgled muškog tela privlačniji. To je osam posto više nego prošle godine, što je zapravo odlična vest za sve one s pokojim kilogramom viška.

Istraživanje je takođe pokazalo da preko polovina žena, tačnije njih 51 posto, više voli „dad body“ od isklesanih trbušnih mišića, tzv. trend koji slavi „prirodno muško telo” sa malim stomačićem, a kakvo imaju najčešće mlađi ili nešto stariji očevi.

Ove godine, muškarci koji su učestvovali u istraživanju otkrili su da se mnogo bolje osećaju u svojim telima. Neverovatnih 79 posto njih izjavilo je da su zadovoljni svojim izgledom, što je 13 posto više nego prošle godine.

„Fokus je na licu, a ne više toliko na telu. Taj pomak smanjio je pritisak da telo mora biti isklesano i umesto toga dopušta da ono bude zaobljeno i opušteno“, rekao je plastični hirurg Rajiv Grover.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mišićimuskarcitelo
Komentari (0)
Dodaj komentar