Ovih 10 karakteristika ima „muškarac iz snova“, kakav je vaš?

Iako konj i dvorac nisu ono što nekoga čini muškarcem iz snova, prinčevi iz bajki postoje i imaju sledećih 10 karakteristika

1. Uvek vam je zabavno u njegovom društvu

Čak i kada se smrtno dosađujete, na primer dok čekate red u banci, on pronađe način da podigne atmosferu? Ako vam s njim ni na trenutak nije dosadno, dobro ga čuvajte jer je to muškarac iz svačijih snova.

2. Prihvatio je vaše čudne navike

Ako ne pokušava da vas promeni, već vas prihvata onakvu kakva jeste, a vaše čudne navike su mu čak i simpatične, ne morate da sumnjate da li vas zaista voli, a boljeg frajera ne možete ni da poželite.

3. Ne prestaje da se trudi oko vas

Njemu ne treba poseban povod za romantični gest, a i nakon nekoliko meseci/godina veze prema vama se ponaša jednako pažljivo kao i na početku veze? Takođe, pokušava da razume i obasni sve vaše „mušice“ i svako loše raspoloženje? Čestitamo, vi ste pronašli pravog princa iz bajke.

4. Zna kada mora da vas pogura

Ako je tu za vas u svim dobrim i lošim trenucima i pomaže vam „da ustanete kad padnete“, ali vas i uvek podseća na vaše vrline, to znači da mu je jako stalo do vas i vaše dobrobiti, te da je, osim što je muškarac iz snova, dobar kao osoba.

5. Njegovi prijatelji su postali i vaše društvo

Ako vas je upoznao s ljudima do kojih mu je stalo, poput porodice i bliskih prijatelja, te ste sada i vi prisutni na svakom ili većini njihovih druženja, znači da želi potpuno da vas uključi u svoj život i da ne sumnja u vašu vezu. Takođe, to što su njegovi prijatelji prihvatili vas u svoje društvo odaje da ste i vi njegova devojka iz snova.

6. Zanimaju ga ljudi do kojih vam je stalo

Ako pamti detalje o vašim prijateljima o kojima ste mu pričali ili koje je upoznao te se povremeno i sam seti da pita za njih, znači da vas prvenstveno sluša dok pričate, što je takođe cenjeni kvalitet kod ljudi, ali i da ga zanima sve što ima veze s vama i to ga definitivno čini muškarcem iz snova.

7. Daje vam onoliko slobodnog prostora koliko vam je potrebno

U zdravim vezama, ljudima je potreban prostor za aktivnosti koje ne moraju da se obavljaju u paru, poput druženja s prijateljima, porodicom, bavljenja hobijem, učenja… Muškarac koji to razume i ne prigovara vam ako se dogovorite za izlazak s prijateljicama ili dvaput nedeljno idete na pilates, očito razume šta znači biti u vezi, a zaslužuje i jednako razumevanje s vaše strane.

8. Uvek je srećan što vas vidi

Ako mu svaki put kad vas ugleda izmamite iskreni osmeh na lice (a nadamo se i on vama), to nije nešto što biste smeli da uzimate zdravo za gotovo, već kao znak da ste našli frajera kojeg ne želite da izgubite.

9. Uvek vas se seti

Nikada neće otići u prodavnicu bez da vas pita treba li vam nešto, a sa svakog putovanja vam je doneo neku sitnicu? To znači da nije sebičan i da ste mu vi verovatno na prvom mestu.

10. Kraj njega se osećate savršeno

Ako se u njegovom društvu osećate najlepše, najsrećnije i najzadovoljnije sobom, verovatno ispunjava i sve već navedene kriterijume koji ga čine kompletnim frajerom iz snova, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Muskarac iz snova je muskarac koji ima pare, i da se ne pravimo blesavi vise.