Ovih osam znakova otkriće vam da li je muškarac spreman za brak

Za razliku od pređašnjih veza, kada pronađe ženu svog života i shvati da je pravi trenutak da se skrasi, čak i neke male mane njegove partnerke ga ne „izluđuju“ ga, a muškarac shvata da će se morati da promeni finansijske navike i odrekne se nekih svojih hirova.

1. Želja za „smirivanjem“

Muškarac koji svoj život doživljava haotičnim i u njega želi da uvede red, izgubio je interes za čestim izlascima i pijankama s društvom, pokazuje da je spreman da se „smiri“. Zbog toga će svojoj devojci sve češće davati znakove da razmišlja o budućnosti odnosa, bilo da je to kroz spominjanje gde biste mogli da putujete za dve godine, da li su mu bolja mala ili velika venčanja, do toga koja su mu imena za decu najlepša.

2. Zajednički život je privlačan

Muškarcu kojem je dosadilo nalaženje nekoliko puta nedeljno, a da to nije samo zbog nepotrebnog trošenja benzina već zbog želje da svakodnevno zajedno provodi vreme s partnerkom, spreman je da ljubav „zagospodari“ njegovim životom. Osim toga, ako ideja da partnerke više nema i da ponovo bude samac postane zastrašujuća, označava duboku povezanost i sigurnost da je ona ta „prava“.

3. I njene mane su podnošljive

Za razliku od prošlih veza ne smeta mu što njegova partnerka može satima da obilazi prodavnice, što ne vadi kosu iz odvoda nakon tuširanja ili što ga zeza pred prijateljima…odnosno ne postoji ništa kod nje što ga potpuno „izbacuje iz takta“. Neće mu smetati ako ga partnerka ismejava zbog njegove kolekcije dresova najdražih fudbalera, ili zbog helikoptera na daljinsko upravljanje s kojim se i danas igra, već će i sam uživati u njenom smehu. To su sve znakovi da ceni njen karakter dovoljno da poželi da zauvek bude pored nje.

4. Njena porodica je i njegova

Međusobno su upoznali svoje porodice, proslavili rođendane, godišnjice i druga zajednička druženja, a porodica partnerke je prihvatila činjenicu da je on važan faktor u njenom životu. Osim toga, njen tata uprkos sitnim provokacijama koje „servira“ kandidatu za zeta, postaje mu sve draži do te mere da želi da s njim provodi vreme i popije poneko pivo, pokazuje da smatra odnos dubljim nego prolaznu vezu.

5. Zna koji prsten želi…

Iz njene priče ili sitnih znakova shvatio je da ona nipošto ne želi žuto već belo zlato, ili da su joj draži jednostavni od glomaznih prstena, a i sam je nekoliko puta prolazeći pored zlatare „bacio oko“ na cene. Muškarac koji je u tom stadijumu veze sam odlazak u kupovinu više ne gleda kao dužnost već jedan od načina da dokaže ljubav.

6. Planiranje venčanja zvuči jako privlačno

Muškarac koji je spreman za brak već je razradio ideju kako bi njegova momačka veče trebalo da izgleda i kuda bi otputovao na medeni mesec. Ako mu se biranje benda i pronalazak prostora za venčanje čini kao zanimljiv zadatak, a ne kao mučan posao, znak je da se već zamišlja u svečanom odelu mladoženje.

7. Spreman na finansijsku žrtvu

On koji se odrekao svakodnevnih odlazaka na kafu, „bacanja“ novaca na kladionice i igrica za PlayStation kako bi sa dragom spavao u većem krevetu ili imao bolju mašinu za veš, dovoljno je zreo da shvata kako bračni život podrazumeva znatna odricanja od sopstvenih prohteva.

8. Zamišlja je kao majku svoje dece

Od svih navedenih tačaka, stručnjaci za veze smatraju da je ova najznačajnija. Muškarac koji svoju devojku zamišlja kao majku njihove dece time pokazuje da osnov odnosa nije strast ili prolazna zaljubljenost, već poštovanje i ljubav prema njenom karakteru, kao i poverenje da će ona biti sjajna majka, prenosi 24časa.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakmuškarac
Komentari (0)
Dodaj komentar