Pravi potez

Moramo se pomiriti s jednom istinom – možda žene ne očekuju mnogo od muškaraca (mahom zbog toga što danas sve mogu da urade same), ali kada očekuju da nešto uradimo za njih ili za vezu u kojoj smo, žele samo prave poteze. To znači da one vole kada im kažemo da ih volimo, ali dela su ono što im još više prija. Sama izjava ljubavi nije toliko bitna, jer reči odavno ne obaraju s nogu današnje dame.
U redu, direktne izjave ljubavi, oči u oči, uvek jesu najbolje, jer pogađaju pravo u metu, ali i ostavljanje „slatkih poruka“ može da ima svoju draž. Ostavljajte poruke sa slatkim izjavama na skrovitim mestima svuda po njenom stanu. Fioke i ormari su idealni za takve poruke jer se svakodnevno koriste, a poruke mogu biti neupadljive; sadržaj je ono što treba da pogodi metu, a forma i nije toliko važna. Faktor iznenađenja se u svakom slučaju povećava. Drugi standardni gest koji uvek pali jeste poklanjanje cveća. To je oduvek dobar način da se pokaže ljubav. Doduše, danas… Divno je da joj donesete buket kada dolazite kući, ali je, ruku na srce, efekat mnogo veći ako joj cveće pošaljete na posao – ne samo što će biti iznenađena već će se osećati posebno kada koleginice budu videle buket s tajanstvenom ceduljom.
U vremenu tranzicije čini se da ne postoji bolji način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje od zakupljivanja bilborda koji se nalazi na važnom strateškom mestu – tamo gde može da ga vidi vaša izabranica, ali i mnogi, mnogi drugi. Osmislite dobro vizuelno rešenje poruke koju ćete staviti na bilbord. Ako je potrebno, posavetujte se s nekim stručnjakom. Poenta je da ne bude patetično. Poželjna lokacija je u blizini njene kuće. Tako će svakog dana iznova uživati. U slučaju da ste protiv tranzicionih modela izjavljivanja ljubavi, uvek možete da se odlučite za neki „kapitalističkiji“ model – iznajmite avion koji će vući reklamnu poruku ili bacati letke u kojima joj izjavljujete ljubav. Pošto je čitava akcija finansijski zahtevna, možda bi trebalo da se iskoristi samo prilikom prosidbe – posle toga jednostavno neće moći da vam kaže „ne“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakizjavaljubaviprosidba
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Igor Ščurk

    Da, ako vam je devojka Francuskinja! A ako je Srpkinja, onda si bljak i smarač zaljubljeni! To kod naših devojaka ne prolazi! Prolazi samo dok ona ne dođe do sigurnosti, tj. svesti da je ovladala tobom.