Šta vaš sat govori o vama

Stručnjaci preporučuju da budete pažljivi u odabiru satova, ako vam je stalo do utiska koji ćete, preko njega, ostaviti na okolinu.

Svaki detalj je svojevrsna poruka drugima o vašim afinitetima, sklonostima, ambicijama…, pa i ručni sat, što posebno važi za pripadnike jačeg pola.

Sportski
Ovaj model je uvek odlično rešenje za sportske tipove, jer se savršeno uklapa u njihov stajling, a drugima šalje poruku da su njegovi vlasnici zdravog duha i navika.

Klasični
Oni koji se odluče za klasiku, pokazuju okolini da su suptilni u svojoj eleganciji. Iako se na ovim satovima neretko nalaze detalji od dragog kamenja, nikako ne izgledaju neukusno.

Minimalistički
Ovi satovi su „rezervisani“ za ljude čiji je moto „manje je više“, pa tako šalju poruku o umerenosti i jednostavnosti svog vlasnika.

Pilotski
Veliki satovi, uglavnom crni, sa svetlim brojevima i skazaljkama, izbor su osoba od stila, koje misle da su moderne, ali vole da i drugi to primete, pa zašto to ne bi „isprovocirali“ preko ovog modela „aksesoara“.

Pametni
Danas je sve „pametno“, pa i sat. Više ne morate da nosite telefon kako biste proverili mejl, ukoliko imate ovu modernu spravicu, koja šalje poruku da ste uvek ispred drugih, iako taj „futurizam“ može da se shvati i u smislu želje da se hvalite svojim finansijskim statusom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sat
Komentari (0)
Dodaj komentar